Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ 3 AI криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Поглед към Render (RNDR), Bittensor (TAO) и The Graph (GRT)

Топ 3 AI криптовалути,...
Топ 3 AI криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Поглед към...

Топ 3 AI криптовалути за гледане през април 2023 г

Тъй като светът на криптовалутите продължава да се развива, се появи нова ниша, която привлича вниманието както на инвеститори, така и на ентусиасти: монети с изкуствен интелект (AI). Тези иновативни цифрови активи революционизират начина, по който мислим за блокчейн технологията и нейните потенциални приложения. В тази статия ще разгледаме трите най-добри AI криптовалути, които да гледате през следващия месец април 2023 г.

1. Render (RNDR): Водещият доставчик на децентрализирани GPU решения

Render (RNDR) в момента е най-големият токен в нишата на AI монети, с пазарна капитализация от над $25 милиона. Въпреки продължаващата корекция на пазара на криптовалута, RNDR процъфтява напоследък, демонстрирайки нарастващия интерес към проекти, свързани с AI.

Към момента на писане цената на RNDR се движи около $9,60, което представлява спад от 30% в сравнение с нейния рекорд за всички времена, регистриран в средата на март. Тази корекция обаче представлява потенциална възможност за инвеститорите, които вярват в дългосрочния потенциал на Render Network Foundation.

Render Network Foundation е водещ доставчик на децентрализирани GPU решения, които имат за цел да революционизират процеса на цифрово създаване. Използвайки блокчейн технологията, Render позволява на артисти, дизайнери и създатели да имат достъп до високопроизводителна изчислителна мощност по децентрализиран и рентабилен начин.

По-рано тази година Render привлече вниманието на Coinbase, една от най-големите борси за криптовалута в света. Coinbase постави RNDR в своя раздел с пътна карта и по-късно разреши услуги за търговия с него, допълнително утвърждавайки потенциала на проекта и увеличавайки излагането му на по-широка аудитория.

2. Bittensor (TAO): Революционизиране на машинното обучение с блокчейн технология

Bittensor (TAO) е втората по големина AI монета по отношение на пазарна капитализация и е една от най-добре представящите се криптовалути от месеци. От ноември 2023 г. цената на TAO е експлодирала с впечатляващите 600%, достигайки своя връх през март, когато оценката скочи над $750. Към момента TAO се търгува на около $550, което все още представлява значително увеличение от предишните нива.

Bittensor е протокол с отворен код, който използва блокчейн технология за създаване на децентрализирана мрежа за машинно обучение. Основната цел на протокола е да създаде пазар за изкуствен интелект, където потребители и производители взаимодействат помежду си по напълно прозрачен начин.

Render Token ($RNDR) достига рекордно високо ниво

Родният токен TAO позволява на потребителите да извличат информация от екосистемата, докато настройват нейните дейности, за да отговарят на техните нужди. Този уникален подход към машинното обучение има потенциала да наруши традиционните централизирани модели и да създаде нови възможности за разработване и внедряване на AI.

3. The Graph (GRT): Позволяване на ефективни заявки в мрежата Ethereum

The Graph (GRT) е третият по големина AI токен с пазарна капитализация от приблизително $3,3 милиарда. Въпреки че цената му пострада напоследък, като се понижи с 15% в двуседмичен мащаб, ситуацията е доста положителна, когато се гледа в едногодишна перспектива, с 150% увеличение.

Графиката е децентрализиран протокол за индексиране на блокчейн данни, предназначен да позволи ефективно запитване в мрежата на Ethereum. Чрез създаването на децентрализирана инфраструктура за индексиране на данни и заявки, The Graph има за цел да подобри достъпността и използваемостта на блокчейн данните както за разработчиците, така и за потребителите.

Родната криптовалута GRT играе решаваща роля за гарантиране на целостта на данните, защитени в екосистемата на The Graph. Участниците в мрежата, известни като индексатори, куратори и делегатори, използват GRT, за да предоставят услуги и да поддържат работата на мрежата.

Заключение

Тъй като нишата на AI монетите продължава да расте и да узрява, инвеститорите и ентусиастите следят отблизо най-добрите изпълнители в пространството. Render (RNDR), Bittensor (TAO) и The Graph (GRT) са три AI криптовалути, които показаха значителен потенциал и си струва да се гледат през следващия месец април 2023 г.

Всеки от тези проекти носи уникални ценностни предложения на масата, от децентрализирани GPU решения до пазари за машинно обучение и ефективно запитване към данни в блокчейн. Тъй като внедряването на AI технологиите продължава да се ускорява, тези криптовалути са в добра позиция да се възползват от нарастващото търсене на иновативни, децентрализирани решения.

Важно е обаче да запомните, че пазарът на криптовалута е силно нестабилен и подложен на бързи промени. Инвеститорите винаги трябва да провеждат задълбочено проучване и да бъдат внимателни, когато вземат инвестиционни решения.

Публикацията на Георги Минев: "Топ 3 AI криптовалути, които да гледате през 2024 г.: Поглед към Render (RNDR), Bittensor (TAO) и The Graph (GRT)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!