Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ 5 алткойни, които побеждават мечия пазар: избор и анализ на алткойн шерпа

Топ 5 алткойни, които...
Топ 5 алткойни, които побеждават мечия пазар: избор и анализ на...

Топ 5 алткойни, противопоставящи се на пазарната волатилност: Изборът на анализатора Altcoin Sherpa

В бурния свят на криптовалутите идентифицирането на активи, които държат позициите си сред нестабилност, е от решаващо значение за активните търговци и дългосрочните инвеститори. Altcoin Sherpa , известен анализатор на криптовалути, наскоро подчерта пет алткойни, които демонстрират забележителна устойчивост и потенциал. Тези активи са забележителни не само заради тяхната стабилност, но и заради стратегическото им позициониране в развиващия се крипто пазар.

Най-добрият избор на Altcoin Sherpa

Altcoin Sherpa , добре известен със своите прозрения относно платформата за социални медии X (бивш Twitter) , изброи следните алткойни като силно представящи се в текущата пазарна среда:

 1. Injective (INJ)
 2. Wormhole (W)
 3. JasmyCoin (JASMY)
 4. Stacks (STX)
 5. Toncoin (TON)

Анализът на Sherpa подчертава тези активи заради тяхната здравина и потенциал за активна търговия въпреки нестабилността на по-широкия пазар.

Injective (INJ) : Устойчив протокол на ниво 1

Injective (INJ) се откроява като мощен протокол от ниво 1, известен със своята оперативна съвместимост и скорост. Екосистемата на Injective поддържа приложения за децентрализирано финансиране (DeFi), като предлага набор от финансови продукти, включително спот търговия и търговия с деривати. Тази гъвкавост прави INJ силен кандидат за търговци, които търсят възможности в разнообразна блокчейн среда.

Основни силни страни:

 • Оперативна съвместимост : Позволява безпроблемна интеграция с различни блокови вериги.
 • Поддръжка на DeFi : Осигурява платформа за разнообразни финансови приложения, привличайки интерес както на дребно, така и на институции.

Wormhole (W) : Водещ междуверижен протокол

Sherpa идентифицира Wormhole (W) като един от най-силните алткойни, особено ценен заради своите възможности за кръстосана верига. Wormhole улеснява комуникацията между различни блокчейни, подобрявайки цялостната полезност и функционалност на крипто екосистемата.

Текущо пазарно представяне:

 • Прайс екшън : Претърпя спад от 15%, намирайки стабилност около $0,5545 .
 • Пазарна капитализация : Падна под $1 милиард , сега на $997 милиона .
 • Обем на търговия : Увеличен с 23% , достигайки $158 милиона за 24 часа.

Прозрението на шерпа:

Шерпа гледа на скорошното отдръпване като възможност за покупка. Той съветва търговците да следят за по-нататъшна консолидация, предполагайки, че Wormhole все още не е готов за значителен пробив, но има потенциал за силно бъдещо представяне.

JasmyCoin (JASMY) : Стабилност на фона на пазарни промени

JasmyCoin (JASMY) , друг акцент от Sherpa, е известен със своята изключителна сила в лицето на пазарните колебания. JASMY участва в сигурността на данните и демократизацията, като използва блокчейн технологията, за да предложи сигурни решения за съхранение и споделяне на данни.

Пазарна позиция:

 • Текуща цена : $0,03876 , показваща устойчивост само с 0,3% спад през последните 24 часа.
 • Потенциален ръст : Sherpa предполага, че JASMY може да се повиши до $0,067, преди да се изправи пред значително отдръпване.

Гледната точка на шерпа:

Спад на цената на Биткойн: Сега ли е моментът за покупка? Експертен анализ и избор на алткойни

Въпреки стабилната цена днес, силните основи на JASMY го правят кандидат за бъдещи печалби, като потенциалните корекции служат като възможности за стратегическо навлизане.

Стекове (STX) : Подобряване на функционалността на Биткойн

Stacks (STX) предлага решение за мащабиране на ниво 2 за Биткойн, което позволява интелигентни договори и децентрализирани приложения (dApps) в Биткойн мрежата. Чрез разширяване на възможностите на Bitcoin отвъд обикновените транзакции, Stacks отваря нови възможности за разработчиците и потребителите.

Силни страни:

 • Интеграция на Биткойн : надгражда стабилната сигурност на Биткойн.
 • Интелигентни договори : Позволява сложни приложения, увеличавайки полезността на Биткойн в секторите DeFi и dApp.

Toncoin (TON) : Здрава блокова верига от ниво 1

Toncoin (TON) , възникващ от проекта Telegram Open Network, е блокчейн от ниво 1, известен със своята висока пропускателна способност и децентрализиран характер. TON има за цел да предостави мащабируеми решения за нарастващото търсене на децентрализирани приложения и услуги.

Предимства:

 • Висока пропускателна способност : Възможност за ефективна обработка на множество транзакции.
 • Децентрализация : Набляга на сигурността и прозрачността, привличайки широка потребителска база.

Стратегически изводи за търговци

1. Следете за възможности за закупуване в Wormhole (W)

Препоръката на Sherpa за наблюдение на Wormhole (W) за потенциални отдръпвания предполага възможност за търговците да се възползват от спадове. Текущата фаза на консолидация може да осигури входни точки за тези, които искат да инвестират преди следващото движение нагоре.

2. Възползвайте се от стабилността на JasmyCoin (JASMY).

Въпреки нестабилността на пазара, JasmyCoin (JASMY) показва силна перспектива, което го прави кандидат за стратегическо закупуване, особено ако се доближи до целевата цена на Sherpa от $0,067 .

3. Помислете за дългосрочен потенциал в Injective (INJ), Stacks (STX) и Toncoin (TON)

Injective (INJ) , Stacks (STX) и Toncoin (TON) предлагат стабилен дългосрочен потенциал поради уникалния си принос към блокчейн технологията и по-широката крипто екосистема. Основните им силни страни в оперативната съвместимост, решенията за мащабиране и високата производителност ги правят ценни активи за диверсифицирани портфейли.

Заключение

Последният анализ на Altcoin Sherpa предоставя ценна информация за търговците и инвеститорите, навигиращи на нестабилния крипто пазар. Фокусът му върху Injective (INJ) , Wormhole (W) , JasmyCoin (JASMY) , Stacks (STX) и Toncoin (TON) подчертава потенциала на тези алткойни да останат силни и да предлагат печеливши възможности въпреки пазарните колебания. Мониторингът на тези активи за възможности за закупуване и разбирането на фундаменталните им силни страни може да донесе значителни печалби в динамичния свят на криптовалутите.


Източници : Прозрения, извлечени от последните публикации на Altcoin Sherpa в X (бивш Twitter) и пазарни данни от различни платформи за крипто анализ.

Публикацията: "Топ 5 алткойни, които побеждават мечия пазар: избор и анализ на алткойн шерпа" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!