Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ избор за милионери - Меме койните LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads

Топ избор за милионери...
Топ избор за милионери - Меме койните LADYS, PEPE, Shiba Inu и...

С развитието на пазара на криптовалута нова тенденция завладява инвеститорите: мем монети. Произхождайки от легендарния Dogecoin, който превърна много ранни ентусиасти в милионери, индустрията на мем монетите е свидетел на истинска златна треска.

В този бързо променящ се пазар непрекъснато се появяват нови DeFi проекти, което затруднява разпознаването коя може да е най-добрата крипто инвестиция. Привлекателността на огромните потенциални богатства привлича много инвеститори към нова партида мем монети — LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads (TOADS).

Тези токени, принадлежащи към категорията ERC20 монети, са сред най-добрите DeFi монети за гледане. Тази статия се задълбочава в потенциала на тези нововъзникващи звезди във вселената на мем монетите.

LADYS(ДАМИ)

Като мем монета за колекцията Milady NFT, LADYS представлява уникална комбинация от хумор и финансови иновации. Създателите му го описват като токенизиране на напълно меметично оптимизираното бяло хапче. Това е самоорганизирана мем монета, която натрупва влияние и дарява точки за карма, чар и красота.

С общо предлагане от 888 000 888 000 888 токена LADYS гарантира висока степен на сигурност. Деветдесет и четири процента от токените бяха изпратени към пула за ликвидност, като LP токените бяха изгорени и договорът беше отхвърлен. Допълнително добавяйки към привлекателността на LADYS, 1% от доставката беше пусната на всички притежатели на $PEPE и Milady NFT.

Ефективността на токена след пускането на пазара е невероятна. Ранните инвеститори станаха свидетели на възвръщаемост от над 1500% само за седмица, а броят на уникалните притежатели нарасна експоненциално, което показва възходящо настроение около тази мем монета.

PEPE(ПЕПЕ)

PEPE Coin скочи до исторически връх: Навигиране в неизследваните води на меме койните

PEPE бързо придоби популярност сред инвеститорите като новодошъл на сцената на мем монетите. С талисмана, вдъхновен от мемето „Жабата Пепе“, тази монета добавя нотка поп култура към микса.

PEPE започна с циркулираща доставка от 420 690 000 000 000 монети, от които 93,1% вече са изпратени към пула за ликвидност, като LP токените са изгорени. Това стратегическо разпределение на токени насърчава дългосрочна стабилност и растеж.

Пазарната капитализация на монетата PEPE скочи от пускането й на пазара, в момента на близо 420 милиона долара. Удивителният скок на токена от над 1900% е доказателство за неговия потенциал на пазара на мем монети.

Shiba Inu(шиба ину)

Shiba Inu е ветеран в сферата на мем монетите. Неговият опит с бичи и мечи пазари подчертава неговата устойчивост и капацитет да осигури на инвеститорите значителни печалби. Въвеждането на Shiba Burn Rate и неговата децентрализирана мрежа, Shibarium, възроди интереса на инвеститорите към тази някога процъфтяваща мем монета. С разрастваща се общност и последователно развитие, SHIB продължава да затвърждава мястото си в пазара на мем монетите.

DigiToads

DigiToads е уникална комбинация от мем монета и игрална екосистема „играй, за да спечелиш“. Използвайки силата на незаменимите токени (NFT), той предлага завладяваща среда за игри, в която играчите могат да взаимодействат със своите NFT жаби и да печелят награди. Токенът имаше впечатляващо представяне преди продажба, генерирайки почти 5 милиона долара и предизвиквайки очакване за пускането му.

Преди стартирането цената на токена ще нарасне два пъти и сегашните $0,047 ще достигнат $0,055, което гарантира възможност за печалба. Тази иновативна комбинация от игри, залагане, NFT и мем монета, заедно с обещаващата си траектория на растеж, прави DigiToads един от ключовите алткойни за гледане.

Заключение

В заключение, пазарът на мем монети се превърна в модерна златна треска, предоставяща възможности за инвеститори, желаещи да яхнат вълната. Въпреки че носят своите рискове, LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads се открояват. Докато продължават да пленяват въображението и портфейлите на крипто ентусиастите, тези мем монети доказват, че хуморът и финансите наистина могат да се смесват, създавайки уникална инвестиционна ниша в крипто пространството.

Публикацията на Николай Кръстев: "Топ избор за милионери - Меме койните LADYS, PEPE, Shiba Inu и DigiToads" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!