Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ мем монети за закупуване

Топ мем монети за...
Топ мем монети за закупуване

Мемекойните: Shiba Inu, Floki и Caged Beasts — Топ мем монети за закупуване

Пригответе се да разгърнете дивата си страна с най-добрите мем монети, които можете да купите в града! Shiba Inu (SHIB), Floki Inu (FLOKI) и Caged Beasts (BESTS) обикалят крипто джунглата, готови да окажат мем-тастично въздействие.

Присъединете се към лудостта, докато тези очарователни, но свирепи токени превземат пазара като буря — продължавайте да четете!

Floki Inu приема 8% ръст — въпреки раните на Altcoin

FLOKI, известен още като „Floki Inu“, прави вълни в крипто света и е всичко друго, но не и обикновено! Роден от яростната SHIBArmy, този задвижван от Ethereum скъпоценен камък завладява сърцата на крипто ентусиастите и геймърите с пускането на Valhalla’s Open World в САЩ.

Без да спира дотук, FLOKI завладява китайския пазар на игри с местната си алтернатива на Valhalla, наречена Btok. Освен това, FLOKI се хвали със своята екосистема за децентрализирано финансиране (DeFi), незаменими токени (NFT) и Metaverse начинание.

Наскоро FLOKI скочи с впечатляващите 8%, открадвайки светлината на прожекторите от съперника си Shiba Inu.

Какво подхранва този растеж?

FLOKI прави смели ходове, когато обяви плановете си да пусне платформа за крипто образование, наречена University Of Floki. С крипто потребителската база, която се очаква да достигне един милиард до 2025 г., FLOKI е посветен на овластяването и образоването на масите.

Но FLOKI е всичко друго, но не и самодоволен мем токен. Като такъв, FLOKI разперва крилата си, като въвежда нови търговски двойки в приложението Crypto.com. Сега можете да търгувате с FLOKI заедно с популярни криптовалути като RDNT, ACH, DAR и ZRX. С повишена достъпност и ликвидност, повече инвеститори и търговци се стичат към екосистемата FLOKI.

Shiba Inu: От меме до пазарна доминация

Shiba Inu, обичаната мем монета, прави вълни със своите амбициозни цели и децентрализирана екосистема. Shiba Inu маха опашка от вълнение, докато създава своя собствена блокчейн от слой 2, наречена „Shibarium“ и се гордее със Shibaswap, своя собствена децентрализирана борса. Той отхапа голяма част от пазара, като седи гордо в топ 18 с пазарна капитализация от над $4 милиарда.

4 монети за закупуване тази седмица под $1

Състезанието между Floki Inu и Shiba Inu е епично дърпане на въже, където крайният победител ще бъде определен от различни фактори, включително силна екосистема и процъфтяващи пазарни условия. В момента Shiba Inu печели играта.

Той хоства няколко други токена освен токена $SHIB, включително $BONE и $LEASH, които захранват неговите собствени NFT на SHIBOSHI. Това са някои от причините Shiba Inu да излезе от скандалната зона за иновации на Binance.

Caged Beasts и техните изгарящи цели

Caged Beasts не е вашият обикновен мем жетон. Това е вълнуваща крипто емблема на сила, ангажираност, креативност и стремеж към финансова свобода. Той завладява пазара със своята завладяваща история, съсредоточена около Заек 4001, някога измъчван заек, превърнал се в луд учен.

Бързи пари: Спечелете 20% бонус чрез системата за препоръки на Caged Beasts

BEASTS издига играта си на съвсем ново ниво с вълнуваща програма за препоръки, която ще накара портфейлите ви да изреват от наслада.

Ето как работи: Когато се присъедините към общността на BEASTS и създадете уникален код за препоръка, вие ще получите незабавен депозит от 20% USDT направо в портфейла си в момента, в който връзката го използва. В замяна вашите приятели или семейство също ще спечелят допълнителни 20% в токени BEASTS.

С всяка успешна препоръка вашето крипто съкровище расте и вашата мрежа се разширява. Независимо дали сте опитен инвеститор или крипто ентусиаст, който иска да се потопи във вълнуващия свят на мем монетите, играта за препоръки на BEASTS е вашият билет за допълнителни USDT награди и възможност да бъдете част от процъфтяваща общност.

Meme Coin Mania е тук!

Мем монетите са нещо повече от тенденция – те имат потенциала да донесат забележителна възвръщаемост. Независимо дали става въпрос за потенциала на Shiba Inu за лунна снимка, иновативния подход на Floki или завладяващия разказ на Caged Beasts, тези мем монети предлагат вълнуващо инвестиционно пътешествие. Грабнете своята виртуална каишка и оставете тези токени, задвижвани от мемове, да ви отведат в свят на вълнуващи възможности!

Публикацията на Тодор Цонев: "Топ мем монети за закупуване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!