Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Топ тенденции в блокчейн, които да следвате през 2023 г

Топ тенденции в...
Топ тенденции в блокчейн, които да следвате през 2023 г

Най-атрактивните тенденции в блокчейн, които да следвате през тази година

Докато повечето хора мислят за криптовалути като Биткойн, когато чуят блокчейн, тази технология може да бъде толкова широка, колкото можете да си представите. Можете да използвате тази иновация за различни цели. В тази статия ще проверим основните тенденции в блокчейн, които можете да следвате тази година.

CBDC (цифрови валути на централната банка)

Блокчейн технологията несъмнено революционизира традиционния финансов сектор. Възприемането на виртуални активи от глобалните централни банки е сред най-новите тенденции във финансовата и блокчейн индустрията. Това развитие разкрива, че финансовите институции обмислят въвеждането на цифрови валути.

Проследяването на CBDC разкрива повече от 120 държави, които се интересуват от цифровите валути на централната банка. Фактори като финансово включване, рентабилност и по-ниски такси за транзакции правят CBDC привлекателни. Можете да запазите това развитие в списъка си за наблюдение за 2023 г.

Blockchain-as-a-Service (BaaS)

Blockchain-as-a-Service е сред водещите блокчейн тенденции за тази година. Известни фирми като Amazon и Microsoft вече са го интегрирали. BaaS ще предложи облачна платформа за потребителите да създават цифрови инструменти, използвайки възможностите на блокчейн.

Незаменяеми токени

5 блокчейн тенденции, които трябва да знаете за 2023 г. и след това

Незаменяемите токени (NFT) започнаха да процъфтяват през 2021 г. Въпреки че манията по тях изглежда е умряла, тези активи ще останат приложими и са сред съответните тенденции в блокчейн пространството. Наскоро съоснователят на Animoca brands потвърди, че NFT все още са в пламъци, заявявайки, че артистите могат да се възползват повече от тях, отколкото използването на платформи като Spotify.

Animoca Brands е забележителна NFT колекция. Освен това NFT привлякоха пазарите на мода и онлайн игри. Например Dolce & Gabbana сключи огромна сделка за 6 милиона долара, като продаде своите включващи незаменими колекции от токени, които включват девет елемента. Остава от решаващо значение да се види как ще се развие пазарът на NFT тази година.

Метавселена

Metaverse е дигитален свят, който ще предложи на потребителите подобрени виртуални изживявания. Тази тенденция привлече големия бизнес. Например Facebook смени името си на Meta, за да демонстрира отдадеността си на развитието на метавселената.

Не забравяйте, че този дигитален свят не може да съществува без блокчейн. По този начин блокчейнът ще остане важен, тъй като метавселената набира все по-голяма популярност. Готови ли сте за живот във виртуален свят?

Освен това можете да наблюдавате внедряването на блокчейн в сектори като здравеопазване, недвижими имоти, финансови технологии, електронна търговия и социални мрежи.

Публикацията: "Топ тенденции в блокчейн, които да следвате през 2023 г" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Цената на XRP се ...
Цената на XRP се срива с над 11%: Разкриване на спада на XRP

XRP се срива с над 11% на фона на криптовалутната турбуленция: Разкриване на причините зад спада На фона на бурна седмица за криптовалутите,...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!