Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Този крипто стартъп създава децентрализирана екосистема

Този крипто стартъп...
Този крипто стартъп създава децентрализирана екосистема

Тъй като Apple обявява своята нова VR слушалка, този крипто стартъп създава децентрализирана екосистема за свободни професии в Metaverse – Ето как работи

Apple, най-ценната компания в света, се очаква да обяви своите нови слушалки за виртуална реалност (VR) в понеделник на годишната Световна конференция на разработчиците (WWDC).

Съобщението ще отбележи най-значимото пускане на продукт на Apple след пускането на пазара на Apple Watch през 2015 г. и се очаква да даде нов тласък на индустрията за VR слушалки, която изглежда е в застой през последните години. VR слушалки отбелязаха 54% спад в глобалните продажби миналата година, данни представени наскоро от International Data Corporation показаха.

Стартирането на новия продукт на Apple също е вероятно да възобнови интереса към изживяванията в метавселената. Това може да е от полза за една от най-горещите крипто стартиращи фирми за 2023 г. DeeLance, която в момента изгражда иновативна, крипто и задвижвана от NFT метавселена, която обединява фрийлансъри и работодатели и обещава да трансформират дистанционната работа завинаги, както и сектора за набиране на персонал на стойност 761 милиарда долара.

Използвайки децентрализацията и прозрачността на блокчейна, DeeLance иска да премахне прекалено мощните посредници като Fiverr и Upwork, които злоупотребяват както с работници на свободна практика, така и с работодатели през последното десетилетие.

DeeLance вече генерира огромен шум в кръговете на web3 и някои наблюдатели смятат, че може да преобърне все още ориентираната към платформата web2 икономика на работа на свободна практика/концерти.

Предварителната продажба на DeeLance продължава да се увеличава

И като ранен знак за огромния потенциал, който платформата има, предварителната продажба на DeeLance на нейния роден $DLANCE крипто токен беше абсолютно успешна. Сега проектът събра огромни над 1,25 милиона долара чрез своята публична предварителна продажба, въпреки че усилията за набиране на средства бяха стартирани едва преди няколко седмици.

Но институционалните инвеститори също обръщат внимание на проекта с висок потенциал. Най-добрата инвестиционна фирма за рисков капитал (VC) Bitgert Ventures наскоро обяви инвестиция от $1,12 милиона в DeeLance, за да помогне за финансирането на развитието на своята метавселена, задвижвана от блокчейн.

Solana обмисля ли да се отдели от Alameda, за да осигури по-здравословна и по-децентрализирана екосистема?

Инвестицията на фирмата в DeeLance е силно одобрение на проекта, което може да отвори вратата за по-нататъшно интуитивно финансиране. Понастоящем инвеститорите на дребно могат да осигурят $DLANCE токени за $0,038 всеки, като предварителната продажба в момента е в четвъртия си етап.

И няма време за губене за инвеститорите, които все още искат да се включат рано в проекта DeeLance, който крипто експертите приветстваха като един от най-обещаващите стартиращи крипто компании за 2023 г. Това е така, защото когато предварителната продажба достигне $1,7 милиона, $ Цената на DLANCE ще се повиши с 13% до $0,043.

Междувременно остават само четири етапа на предварителна продажба, като усилията за набиране на средства ще спрат, след като продажбите на $DLANCE достигнат общо $6,8 милиона. $DLANCE след това ще се листне на основните борси за криптовалута за $0,057 по-късно тази година, което означава, че инвеститорите, които влязат сега, могат да бъдат удовлетворени на хартия печалби от 50%.

Добавяне към вълнението е огромно състезание за раздаване на токени $500K $DLANCE, което DeeLance провежда. Петте най-добри портфейла, които купят най-много $DLANCE между сега и края на четвъртия етап на предварителна продажба, ще бъдат възнаградени с дял от $500K на стойност $ DLANCE токени. Ето как работи DeeLance. Метавселената на DeeLance може да се разглежда като дигитално пространство, задвижвано от блокчейн, фокусирано върху работата, което е предназначено да даде възможност както на фрийлансъри, така и на работодатели с по-ниски такси от съществуващите големи web2 уебсайтове на свободна практика.

В основата на подхода на DeeLance е токенизирането на продукти за работа на свободна практика в NFT, което улеснява сигурното и надеждно прехвърляне на собствеността върху работата.

Това директно адресира дългогодишните предизвикателства в дигиталното пространство на свободна практика, като нарушаване на авторски права и измами с плащания, и осигурява безпрецедентно ниво на сигурност и спокойствие на всички заинтересовани страни. Междувременно, за разлика от много съществуващи платформи за свободна практика, подписването на които може да бъде трудно до и вземете голяма част от печалбите на фрийлансъра, DeeLance е много достъпен и предлага изключително ниски такси.

За да се регистрирате в DeeLance, не са необходими плъгини за браузър, приложения на трети страни или дори данни за кредитна карта. Плащанията са бързи и се извършват с крипто и благодарение на блокчейна всичко е прозрачно и сигурно, плащанията са защитени чрез ескроу система и интелигентни договори.

Публикацията на Сребрин Петров: "Този крипто стартъп създава децентрализирана екосистема" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!