Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Tradecurve ще види 80% ръст според анализаторите

Tradecurve ще види 80%...
Tradecurve ще види 80% ръст според анализаторите

Tradecurve ще види 80% ръст според анализаторите, тъй като събитието за халвинга на LTC ще укрепи цената

Днес ще разгледаме по-отблизо няколко развития. Освен това, ние разглеждаме прогнозата за цената на Tradecurve (TCRV), която анализаторите очакват да достигне $0,05 до края на август.

Колко високо може да достигне Litecoin (LTC)?

Litecoin (LTC) скоро ще претърпи халвинг събитие. Събитията за халвинга се случват на всеки четири години и намаляват блоковата награда, която копачите получават за валидиране на транзакции. В исторически план халвинга на Litecoin е причинило значителни увеличения на цените поради намалено предлагане и увеличен недостиг.

Много анализатори смятат, че предстоящото събитие за халвинга на Litecoin ще повлияе положително на цената, като вероятно ще достигне $200. Очакването за намалено предлагане може да създаде благоприятна среда за LTC. В скорошен доклад, със своята 170-милионна транзакция, крипто достигна важен крайъгълен камък.

В момента стойността на LTC е $90,45 с пазарна капитализация от $6,8 млрд. Въпреки това, много експерти прогнозират, че цената може да скочи над $200 след събитието за халвинга.

Tradecurve (TCRV): Възходящият импулс продължава

Предстоящата търговска платформа – Tradecurve (TCRV), генерира значително внимание с уникалния си подход към търговията и иновативни функции. Анализаторите предвиждат увеличение на цените за Tradecurve с цел от $0,05 до края на юли. Тази прогноза идва от фактори като нарастващата потребителска база с над 14 000 потребители и положителното пазарно настроение.

Нова доминираща организация за онлайн търговия

Tradecurve Markets (TCRV) може да види 100x растеж

В момента има много платформи за търговия. Много от тях обаче са изправени пред сериозни предизвикателства като високи такси за търговия и липса на прозрачност. За да разреши тези проблеми, Tradecurve внедри хибриден инфраструктурен модел. С други думи, той ще включва най-добрите аспекти на централизирания и децентрализирания обмен на една платформа.

Несъмнено търговците ще се възползват от по-ниските такси за търговия, тъй като Tradecurve елиминира всички посредници от трети страни. Освен това, това води до самостоятелно управление на портфейла, при което търговците получават целия контрол върху активите. Освен това екипът на Tradecurve обяви, че ще приложи доказателство за резерви, което липсва дори на Coinbase.

При наличие на доказателство за резерви не може да настъпи срив в стил FTX. Най-важното: е, че потребителите на Tradecurve ще останат анонимни, тъй като няма да има KYC проверки при регистрация. По този начин лицата могат да търгуват всички деривати в една сметка, като същевременно остават частни. По същия начин те ще се радват на висок ливъридж, започващ от 500:1 и защита срещу отрицателен баланс.

Шанс за огромни печалби надолу по линията

Полезният токен на платформата, TCRV, в момента струва само $0,025. Тези, които са го закупили в началните етапи на предварителната продажба, сега се радват на 150% ROI. Въпреки това предварителната продажба на етап 4 за TCRV вече е завършена. Етап 6 ще дойде следващата седмица, повишавайки стойността до $0,029.

В сравнение с Litecoin, Tradecurve притежава връзки в реалния свят с множество пазари. Един такъв пазар е този за извънборсови деривати – оценен на $632T през юни 2022 г. Следователно, дългосрочният потенциал за ръст на TCRV е невероятен. С прогнозите TCRV да достигне $0,05 до края на август, някои експерти предвиждат 50-кратен ръст преди предварителната продажба да приключи.

За да обобщим, Tradecurve може да донесе много повече печалби, тъй като има солидни основи и отлична основа. Затова се регистрирайте за него сега и пожънете наградите.

Публикацията на Георги Шопов: "Tradecurve ще види 80% ръст според анализаторите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!