Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Три сигнала за покупка на Биткойн

Три сигнала за покупка...
Три сигнала за покупка на Биткойн

Горещите BTC катализатори, които трябва да следите

Биткойнърите не чакаха твърде дълго след налагането на SEC миналата седмица, за да сигнализират, че благоприятното регулаторно позициониране на BTC е огромна причина да бъдат оптимистични.

Днес се задълбочаваме в десет катализатора, които BTC несъмнено използва в момента.

Неотдавнашното възраждане на популярността на Биткойн е доказателство за неговата устойчивост и потенциала му да подкрепи нови вълни от експерименти с блокчейн. Но това не означава, че трябва да се потопите, без да разбирате текущия пейзаж!

Ето 3 завладяващи катализатора, които правят купуването на BTC интересен ход в момента.

1. За историята

В началото на 2018 г. си спомням, че продадох всичките си BTC и удвоих Ethereum, защото тогава вече беше тревожно как Биткойн максималистите се издигат и стават все по-токсични. Бързо напред над пет години до днес и новите иновации около Биткойн донесоха креативни и не- догматични тълпи наново.

Начело на този културен ренесанс са ветерани Биткойнъри като Ник Картър, Ерик Уол и Уди Вертхаймер, които напоследък направиха много, за да се състезават и да върнат разговора от Биткойн макси експертите. С други думи, Биткойнът отново става забавен.

Така че, тъй като maxis не доминират напълно и изобилстват от нови експерименти, културата около Биткойн се превръща в такава, от която повече хора вече не трябва да се срамуват, но всъщност могат да се гордеят.

7 сигнала за пробив на Биткойн през юли

Наративът се измести от едноцелен фокус върху превъзходството на Биткойн към по-непредубеден диалог за потенциала на Биткойн в по-широката криптоикономика и това е катализатор за растеж по повече от един начин.

2. Нарастващо търсене на Биткойн сигурност

Повече екипи започват да проучват как могат да „контролират“ данните върху Биткойн от друг блокчейн, така че блокчейнът да наследи значителните гаранции за сигурност на Биткойн. Тази контролна точка ще се извършва чрез транзакции към Биткойн, така че ако бъде възприет по-широко, този подход може да помогне за увеличаване на използването на Биткойн с течение на времето.

Например, умовете зад протокола Babylon са един такъв екип, който е разработил механизъм за контролно-пропускателни данни за доказателство за залог (POS) блокчейн данни и извън тях към Биткойн.

Настроен да бъде пуснат на живо в основната мрежа по-късно през 2023 г., Babylon първоначално ще се специализира в подобряването на сигурността на зоните на Cosmos. Вижте нашето предишно ръководство за това как да започнете с Cosmos

3. Биткойн идва в Космоса

Говорейки за Cosmos, какво ще стане, ако можете да използвате вашите BTC директно в проекти на Cosmos, като търговия на популярната децентрализирана борса (DEX) верига за приложения Osmosis?

Има усилия да се направи възможна тази междуверижна помощна програма, например Nomic, която се изгражда около протокола за комуникация между блокове (IBC), за да създаде Nomic Bitcoin Bridge. Понастоящем активна в testnet, напълно реализираната мрежа Nomic ще позволи на потребителите да използват nBTC (което представлява BTC 1:1) в базирани на Cosmos приложения. Това, че BTC става все по-полезен на места извън Биткойните, определено е катализатор за бъдещ растеж.

Публикацията на Светлана Петкова: "Три сигнала за покупка на Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Цената на XRP се ...
Цената на XRP се срива с над 11%: Разкриване на спада на XRP

XRP се срива с над 11% на фона на криптовалутната турбуленция: Разкриване на причините зад спада На фона на бурна седмица за криптовалутите,...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!