Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

TRON (TRX) Ценова прогноза: Вероятна консолидация след 20% корекция

TRON (TRX) Ценова...
TRON (TRX) Ценова прогноза: Вероятна консолидация след 20% корекция

TRON (TRX) Ценова прогноза: Консолидация на хоризонта след 20% корекция

Акценти:

 • Динамиката на цената на TRON (TRX) предполага движение към по-ниска волатилност и потенциална консолидация.
 • Индексът на относителната сила (RSI) се коригира до неутрално ниво при 60, което показва балансирано пазарно настроение.
 • Броят на търговците, притежаващи TRX, е намалял, което допълнително подкрепя вероятността от фаза на консолидация.
 • TRX наскоро претърпя смъртоносен кръст, който беше последван от корекция на цената от 22,34%.
 • Ключово ниво на подкрепа при $0,1145 и ниво на съпротива при $0,14 ще бъдат от решаващо значение при определяне на бъдещата ценова траектория на TRX.

TRON (TRX), популярната криптовалута, известна със своята децентрализирана платформа и бързи транзакции, наскоро претърпя значителна корекция на цената от 20%. Тази корекция накара инвеститорите и търговците да се чудят за бъдещата ценова траектория на TRX. След анализ на текущата ценова динамика и ключови показатели, изглежда, че TRON вероятно ще навлезе във фаза на консолидация в близко бъдеще.

Намалена волатилност и балансирано пазарно настроение

Един от основните индикатори, предполагащи движение към консолидация, е индексът на относителна сила (RSI). 7-дневният RSI за TRX се понижи от върхове от 84,6 до 60,8, основно ниво, което показва балансирано пазарно настроение. Когато RSI е на това ниво, това предполага равновесие между купувачи и продавачи, което често води до период на стабилни цени в тесен диапазон.

Освен това броят на търговците, притежаващи TRX, е намалял от 7,52 милиона адреса на 25 март до 7,38 милиона до 2 април. Този спад в активността на търговците допълнително подкрепя вероятността от намалена волатилност на цените и потенциална фаза на консолидация.

Кръстът на смъртта и неговите последици

Друго значимо събитие, което се случи наскоро, е появата на кръст на смъртта на 2 април. Кръстът на смъртта е технически модел, който се формира, когато краткосрочната експоненциална подвижна средна (EMA) падне под дългосрочната EMA. Този модел често се разглежда като мечи сигнал и в случая на TRX беше последван от корекция на цената от 22,34% след предишния смъртоносен кръст на 5 март.

Ценова прогноза на DOGE: Потенциални сценарии

Появата на смъртоносен кръст, съчетана с текущото ниво на RSI и намалената активност на търговците, укрепва аргумента за фаза на консолидация в близко бъдеще.

Ключови нива на подкрепа и съпротива

Тъй като TRX потенциално навлиза във фаза на консолидация, от решаващо значение е да следите ключовите нива на подкрепа и съпротива. Нивото от $0,1145 е значително ниво на подкрепа за TRX и ако се задържи, криптовалутата може да запази текущия си ценови диапазон. Въпреки това, ако това ниво на подкрепа се поколебае, TRX може да спадне до $0,097, отбелязвайки дъно от декември 2023 г.

От друга страна, ако възходящото пазарно настроение надделее, TRX може да тества нивото на съпротива от $0,14. Пробив над това ниво потенциално може да започне възходящ тренд и да доведе до допълнително поскъпване.

Фактори, влияещи върху бъдещото ценово действие на TRON

Въпреки че техническият анализ предоставя ценна информация за потенциалните движения на цените, важно е да се вземат предвид други фактори, които могат да повлияят на бъдещото ценово действие на TRON. Тези фактори включват:

 1. Приемане и партньорства: Успехът на TRON до голяма степен зависи от способността му да осигури партньорства и да стимулира приемането на своята платформа. Положителните развития в тази област биха могли да доведат до повишено търсене на TRX и, следователно, поскъпване.
 2. Регулаторен пазар: Пазарът на криптовалута е обект на регулаторна несигурност и всякакви промени в регулаторния пазар могат да повлияят на цената на TRX.
 3. Общо пазарно настроение: Цената на TRON също се влияе от общото настроение на пазара на криптовалута. Положителните настроения и възходящият пазар могат да повишат цените на TRX, докато отрицателните настроения и мечият пазар могат да доведат до по-нататъшни спадове на цените.

Заключение

Въз основа на текущата динамика на цените, намалената активност на търговците и скорошния смъртоносен кръст TRON (TRX) изглежда се насочва към фаза на консолидация. Ключовото ниво на подкрепа при $0,1145 и нивото на съпротива при $0,14 ще изиграят решаваща роля при определянето на бъдещата ценова траектория на TRX.

Публикацията на Николай Кръстев: "TRON (TRX) Ценова прогноза: Вероятна консолидация след 20% корекция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!