Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Chainlink (LINK) е готова за възходящо обръщане: Анализ и инвестиционна стратегия

Цената на Chainlink...
Цената на Chainlink (LINK) е готова за възходящо обръщане: Анализ и...

Chainlink (LINK) Потенциално възходящо обръщане: Анализ и перспектива

След период на слабо представяне, Chainlink (LINK) показва признаци на потенциално възходящо обръщане. Ето изчерпателен анализ на текущите индикатори и пазарна динамика, които предполагат възможен възходящ тренд.


Текущи технически индикатори

 1. Пълзящи средни :

  • 50-дневен MA : LINK се търгува под това ниво.
  • 144-дневна EMA : ВРЪЗКАТА също остава под това.
  • 200-дневен MA : LINK също е под този индикатор за дългосрочна тенденция.
  Тълкуване : Търговията под тези пълзящи средни показва преобладаваща низходяща тенденция. Въпреки това, пробив над някое от тези нива може да сигнализира за началото на бичи обрат.
 2. Индекс на относителна сила (RSI) :

  • Текущ RSI : ~39.54
  Тълкуване : RSI под 50, но над територията на свръхпродаденост (30) предполага, че LINK не е в състояние на свръхпродаденост, но има потенциал за отскок, ако натискът за купуване се увеличи.
 3. Обратен модел на глава и рамене :

  • Формиране на модел : LINK формира обратен модел глава и рамене, често бичи индикатор за обръщане.
  Тълкуване : Този модел, комбиниран с прекъсване над деколтето, обикновено показва преминаване от низходяща към възходяща тенденция.
 4. Съотношение пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV) :

  • Текущ MVRV : ~-16,84%
  Тълкуване : Отрицателното MVRV съотношение показва, че повечето притежатели са на загуба, което често може да сигнализира, че активът е подценен и потенциално е възможност за покупка.
 5. Съотношение дълго/късо :

  • Текущо съотношение : ~0,9257
  Тълкуване : Това почти балансирано съотношение показва леко клонене към възходящи настроения, което предполага, че търговците са предпазливи оптимисти относно потенциалното възстановяване на LINK.
 6. Обем на търговия с деривати :

  • Увеличение : 85,94%
  Тълкуване : Ръстът в обема на търговия с деривати предполага повишен интерес и активност на търговеца, често предшестващи значителни ценови движения.

Технически анализ

1. Ценова тенденция и подвижни средни :

 • Текущата позиция на LINK под 50-дневната, 144-дневната и 200-дневната пълзяща средна е показателна за низходяща тенденция. Движение над тези средни стойности би засилило възходящия случай.

2. RSI и инерция :

 • RSI в момента е неутрален до леко мечи. За потвърдено възходящо обръщане, RSI в идеалния случай трябва да се движи над 50, което показва нарастващ импулс за покупка.

3. Обратна глава и рамене :

 • Този модел предполага потенциален обрат, ако LINK може да се счупи над деколтето. Търговците трябва да следят за потвърждение на обема при този пробив, за да потвърдят модела.

4. Съотношение MVRV :

 • Отрицателното съотношение MVRV сочи към подценяване. В исторически план активите с ниска MVRV често претърпяват корекции на цените нагоре, тъй като пазарът разпознава подценяването.

5. Дейности с деривати :

 • Увеличеният обем на търговия с деривати е силен индикатор за предстояща нестабилност на цените. Тази дейност, особено ако е доминирана от дълги позиции, подкрепя възможността за ценови скок.

Пазарни настроения и перспективи

1. Китове, натрупващи PEPE :

 • Потенциално въздействие върху LINK : Повишената активност на китовете в мем монети като PEPE предполага, че големите инвеститори са готови да заемат позиции в подценени или обещаващи токени. Ако това настроение се пренесе, LINK може да се възползва по подобен начин от натрупването на китове.

2. Социални медии и настроение :

 • Постоянното присъствие на LINK, макар и да не доминира в разговорите, показва постоянен интерес. Във връзка с техническите индикатори това може да бъде положителен знак за дългосрочно възстановяване.

3. Общи пазарни тенденции :

 • Биткойн и общ пазар : Тъй като представянето на LINK често е свързано с Биткойн и по-широкия крипто пазар, възстановяването в тези области може да подсили перспективите за обръщане на LINK.

Заключение и препоръки

Цената на Binance Coin (BNB) е готова за възходящо обръщане? Ключови показатели и анализ

Като се има предвид текущата техническа настройка и динамиката на пазара, LINK изглежда е на прага на бичи обрат. Формирането на обратния модел глава и рамене, подценяването, предложено от съотношението MVRV, и увеличеният обем на търговия с деривати, всичко това сочи към потенциален ръст. Въпреки това, потвърждение чрез пробиване на ключови плъзгащи се средни и увеличение на RSI ще осигури по-силно доказателство за устойчива възходяща тенденция.

Инвестиционна стратегия :

 1. Входна точка : Помислете за влизане, ако LINK пробие над 50-дневната MA със значителен обем или ако се потвърди обратният модел глава и рамене.
 2. Управление на риска : Задайте поръчки за стоп-загуба под скорошните дъна, за да смекчите риска, ако обръщането не се материализира.
 3. Целеви нива : Следете за съпротива при 144-дневната EMA и 200-дневната MA. Пробив над тези може да означава по-силен възходящ импулс.

Забележка : Този анализ се основава на текущи данни и тенденции. Винаги вземайте предвид вашата толерантност към риск и извършвайте надлежна проверка, преди да вземете инвестиционни решения.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Цената на Chainlink (LINK) е готова за възходящо обръщане: Анализ и инвестиционна стратегия" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Анализ на пазара ...
Анализ на пазара на Litecoin (LTC): бичи отскок или мечи пробив?

Пазарен анализ на Litecoin (LTC): Навигиране между бичи импулс и дългосрочни мечи настроения Litecoin (LTC) напоследък изпита значителна...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

 • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
 • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
 • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
 • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
 • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!