Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на DogWifHat (WIF) пада със 17%: Ще се покачи ли Slothana ($SLOTH)?

Цената на DogWifHat...
Цената на DogWifHat (WIF) пада със 17%: Ще се покачи ли Slothana...

DogWifHat (WIF) е изправен пред турбуленция: 17% спад на цената на фона на корекция на пазара

Базираната на Solana мем монета DogWifHat (WIF) в момента изпитва значителна волатилност, наблюдавайки рязък спад от 17% през последните 24 часа, което намалява цената й до $3,69 към момента на писане. Този спад съвпада с по-широко отдръпване на пазара, като основните криптовалути като Биткойн и етериум се сринаха с 5% за една нощ.

Биткойн в момента се търгува на $66 313, отбелязвайки спад от 10% от неговия рекорд за всички времена (ATH) от $73 737,94, постигнат на 14 март 2024 г. По същия начин цената на Ethereum е $3342, което отразява 30% спад от неговия ATH от $4878, записано на 10 ноември 2024 г.

Докато пазарът на криптовалута отбеляза значителен растеж през тази година, последните събития допринесоха за спада. Новината за Сам Банкман-Фрид, бивш главен изпълнителен директор на FTX, изправен пред 25-годишна присъда по различни обвинения, включително измама и конспирация, добави към негативните настроения. Освен това има охлаждане на търсенето на спот Биткойн ETF, което допълнително оказва натиск надолу върху цените на крипто навсякъде.

Цената на $ENA се покачи

Търговската диаграма на WIF показва значително, но нестабилно поскъпване през по-голямата част от миналия месец. Към края на април WIF преживя значително покачване от ниво на подкрепа малко над $2 до исторически връх от $4,83 на 31 март. Текущата цена обаче е с около 22% под този връх, с индекса на относителната сила на WIF (RSI ) на 34 и показва признаци на спад. Ако RSI падне до 30, което показва състояние на "свръхпродаденост", е вероятно цените да се стабилизират, когато пазарът се балансира.

Представяме ви Slothana: Най-новата мем монета на Solana

Въпреки скорошното възходящо ценово действие на WIF, той е изправен пред силна конкуренция от утвърдени съперници като Dogecoin и Shiba Inu. Dogecoin се възползва от предимството си на първи, докато Shiba Inu може да се похвали с активна екосистема от разработчици, подобряващи полезността и стойността на токена. Въпреки това, инвеститорите, които търсят възможности в монети с кучешка тематика, не трябва да се притесняват, тъй като в крипто пространството се появи ново вирусно същество.

Търговците бързо инжектираха $5,8 милиона в първоначално предлагане на монети (ICO) за Slothana ($SLOTH), нова мем монета на Solana. Изобразен като мързелив ленивец, работещ в блокчейна Solana, Slothana привлече вниманието с уникалните си характеристики. С аспирации за преминаване от $420 на $420 милиона, Slothana има за цел да възпроизведе ранния успех, наблюдаван в утвърдените мем токени на Solana като Slerfs, DogWifHat и Bonk.

Слуховете сочат, че Slothana споделя произхода си със Smog (SMOG), друга мем монета, която претърпя силно рали след предварителна продажба и листване. Това развитие подчертава трайната популярност и иновациите в екосистемата на мем монетите, добавяйки допълнителна динамика към непрекъснато развиващия се пазар на пазара на криптовалута.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Цената на DogWifHat (WIF) пада със 17%: Ще се покачи ли Slothana ($SLOTH)?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!