Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цената на Shiba Inu се повиши с 10% (SHIB): Купува кит, технически възходящи сигнали

Цената на Shiba Inu се...
Цената на Shiba Inu се повиши с 10% (SHIB): Купува кит, технически...

Shiba Inu (SHIB) преживява значителни печалби на фона на подновен инвеститорски интерес

Скорошен скок в цената на SHIB

Shiba Inu (SHIB), един от най-популярните мемекойни в индустрията на криптовалутите, отбеляза значителни печалби напоследък, яхвайки вълната на манията по мемекойните. В момента SHIB се търгува на $0,00002616, което отразява увеличение от 9,53% през последните 24 часа. Този скок донесе радост на своите инвеститори и поднови вниманието към пазарните движения на токена.

Голяма китова дейност

Забележително развитие в скорошното ценово действие на SHIB включва значителен крипто кит, който преди това е реализирал значителни печалби от SHIB. Според LookonChain, основна платформа за анализ на блокчейн, този опитен търговец, който някога е инвестирал приблизително 400 000 долара, за да купи 5,5 трилиона SHIB токена и ги е продал за около 121 милиона долара, отново е в действие.

През последните шест часа този инвеститор е похарчил зашеметяващите 4849 ETH (еквивалентни на $18,44 милиона), за да придобие 715,9 милиарда SHIB токена. Такава широкомащабна дейност по закупуване често привлича значително внимание в рамките на крипто общността, тъй като може да сигнализира за потенциални бъдещи движения в цената на токена. Като се има предвид успешната история на този инвеститор със SHIB, последните им покупки могат да се разглеждат като бичи индикатор за перспективите на токена.

Технически анализ на SHIB

SHIB успешно премина 50-дневната EMA (експоненциална подвижна средна) на $0,000025, което е положителен знак. За да поддържа текущия възходящ тренд, SHIB трябва да преобразува нивото от $0,00003 от съпротива в подкрепа. Ако не го направите, цената може отново да падне под 50-дневната EMA.

Обръщане на цената на Shiba Inu (SHIB): Появяват се възходящи признаци въпреки низходящия тренд

Постигането и поддържането на ниво от $0,00003 представлява предизвикателство поради значителни поръчки за продажба на тази ценова точка. Данните показват, че 124 220 адреса държат 92,2 трилиона SHIB токени, закупени между $0,000025 и $0,00003, което предполага значителна съпротива на това ниво.

Пазар и обем на търговия

Към момента SHIB се повиши с 9,53%, търгувайки се на $0,00002616, с пазарна капитализация над $15,4 милиарда. Дневният обем на търговия се е увеличил с 16%, надхвърляйки 763 милиона долара. Това увеличение на обема се дължи отчасти на увеличаване на скоростта на изгаряне на SHIB, което има потенциал да повиши цената.

Перспективи и съображения

Подновеният интерес от голям инвеститор в китове и положителните технически индикатори предполагат потенциално възходящо бъдеще за SHIB. Въпреки това, преодоляването на съпротивата при $0,00003 е от решаващо значение за поддържане на възходящия тренд. Инвеститорите трябва да следят отблизо обема на търговията и скоростта на изгаряне, тъй като тези фактори могат значително да повлияят на ценовата траектория на SHIB.

В заключение, докато скорошните печалби на SHIB и повишената активност на китовете са обещаващи, способността на токена да поддържа възходящото си движение ще зависи от представянето му спрямо ключови нива на съпротива и по-широката пазарна динамика.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Цената на Shiba Inu се повиши с 10% (SHIB): Купува кит, технически възходящи сигнали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Мрежовата активно...
Мрежовата активност на Solana (SOL) бумва, но може ли цената да я последва?

Solana (SOL) Мрежова активност и анализ на цените Solana (SOL) направи заглавия с впечатляваща мрежова активност и стартиране на токени,...

Спадове в цените ...
Спадове в цените на Биткойн: ще се задържи ли новата подкрепа? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Анализ на пазара на Биткойни: Навигация в скорошното нарушение на поддръжката и потенциални последици Биткойн (BTC) наскоро падна под...

Американски спот ...
Американски спот Ethereum ETF: бичи срещу мечи залози при търсене на инвеститори

Смесени пазарни настроения заобикалят американските спот Ethereum (ETH) ETF на фона на очакваното пускане Потенциалното стартиране на спот...

Ripple (XRP) Тран...
Ripple (XRP) Трансфер на кит от $25 милиона предизвиква възходящи спекулации

Трансферът на Ripple (XRP) кит предизвиква оптимизъм на фона на пазарната консолидация Значителна транзакция в екосистемата Ripple (XRP)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!