Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Цените на Биткойн, Ethereum, XRP и Solana се сринаха рязко на фона на мечи настроения

Цените на Биткойн,...
Цените на Биткойн, Ethereum, XRP и Solana се сринаха рязко на фона...

Крипто пазарът стана свидетел на значителни спадове, мечите настроения преобладават

Пейзажът на криптовалутите се натъкна на забележителна турбуленция на 22 февруари, със спад в цените на крипто, както се съобщава от CoinMarketCap. Отразявайки спад на глобалната пазарна капитализация от 1,62% до 1,95 трилиона долара, преобладаващите мечи настроения проникват в по-широкия крипто пазар. Водещите криптовалути, включително Bitcoin, Ethereum, XRP и Solana, колективно претърпяха спад на цените, вероятно в отговор на значителна пазарна ликвидация, наблюдавана наскоро, според доклад на CoinGape Media.

Ключови цени на криптовалута днес

Биткойн (BTC) продължи низходящата си траектория след скорошни събития на ликвидация, записвайки спад от 1,28% през последните 24 часа. В момента BTC се търгува на $51 411, с пазарна капитализация от $1,009 трилиона. Освен това токенът стана свидетел на значително намаление в 24-часовия си обем на търговия с 9,45% до 29,25 милиарда долара. Данните за деривати също показват спад от 1,18% в отворения интерес към BTC, което предполага преобладаващ низходящ тренд на пазара.

Ethereum (ETH) отбеляза значителен спад от 3% през изминалия ден, в момента на цена от $2918. След като надхвърли границата от 3000 долара, втората най-известна криптовалута претърпя значителен спад след скорошни събития по ликвидация на обща стойност 300 милиона долара. В момента ETH също стана свидетел на забележително намаление от 2,87% на пазарната капитализация, възлизаща на $350,97 милиарда, докато 24-часовият обем на търговия спадна с 3,41% до $19,08 милиарда.

Solana (SOL) се бори близо до $100 на фона на мечи настроения и намаляващи показатели

Solana (SOL) регистрира спад от 3,98% в цената през последния ден, търгувайки се на $102,74. Пазарната капитализация на токена също отбеляза съответен спад от 3,98%, достигайки $45,29 милиарда, с 24-часов спад на обема на търговия от 13,63% до $2,23 милиарда. XRP, токенът, свързан с Ripple, отбеляза спад от 2,80% през изминалия ден, като в момента се оценява на $0,5421. 24-часовият обем на търговия на XRP също намаля с 19,11%, докато пазарната капитализация беше на 29,58 милиарда долара.

Акценти от най-добрите криптовалути днес

Worldcoin (WDC) показа стабилно представяне с пазарна капитализация от $977,89 милиона, свидетелствайки за скок от 4,33% през последните 24 часа, търгувайки се на $7,36. През последната седмица токенът претърпя впечатляващ скок от 137,73%, воден от фактори като значително натрупване на китове и повишено приемане на проекти.

Цената на Pepe Coin (PEPE), мем монета, спадна с 4,21% през последните 24 часа, като в момента се търгува на $0,000001116. Пазарната капитализация на мем монетата също намаля с 4,20%, възлизайки на 469,54 милиона долара, с 24-часов спад на обема на търговия от 20,89% до 100,72 милиона долара.

Starknet (STRK) претърпя забележителен спад, като цената на токена се срина с 6,24% днес до $1,88. Обемът на търговия на STRK отбеляза значителен спад от 33,56%, докато пазарната капитализация спадна с 6,08%, достигайки 1,37 милиарда долара. След скорошното му листване в Binance, спекулациите относно ценовото действие са преобладаващи в общността.

Публикацията на Георги Шопов: "Цените на Биткойн, Ethereum, XRP и Solana се сринаха рязко на фона на мечи настроения" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Криптовалутен рис...
Криптовалутен риск: Препоръчва се повишено внимание за Ripple, Arbitrum и Bonk

Навигиране в риска на пазара на криптовалута: Три алткойни, към които трябва да подхождате внимателно Пазарът на криптовалута, известен с...

Таксите за Биткой...
Таксите за Биткойн транзакции достигнаха исторически върхове

Таксите за Биткойн транзакции достигнаха рекордно високи стойности: Последици за потребителите и приемането Биткойн мрежата е свидетел на...

Ръстът на цената ...
Ръстът на цената на XRP стимулира очаквания за пробив

Ръстът на цените на XRP предизвиква очаквания за пробив на фона на правна битка с SEC Общността на XRP наскоро стана свидетел на значително...

Shiba Inu вижда н...
Shiba Inu вижда нарастване на активността на китовете

Активността на китовете Shiba Inu нараства: Прозрения за стратегическо позициониране на фона на пазарни колебания Последните данни от...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!