Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Увеличаването на предварителната продажба на Ecoterra скочи до близо $5 милиона

Увеличаването на...
Увеличаването на предварителната продажба на Ecoterra скочи до...

Награденият проект Recycle-to-Earn (R2E) –  Увеличаването на предварителната продажба на Ecoterra скочи до близо $5 милиона – това ли е най-добрата със зелена полезност крипто?

Един от най-вълнуващите зелени крипто проекти за 2023 г. току-що достигна огромен крайъгълен камък в усилията си за набиране на средства.

Революционната платформа web3 Recycle-to-Earn

Предварителната продажба на ecoterra на нейния роден $ECOTERRA крипто токен току-що достигна границата от $4,775,000 милиона, което означава, че предварителната продажба навлезе в осмия си етап, като цената на $ECOTERRA се покачи до $0,00925. И инвеститорите нямат време за губене, за да се включат, ако искат да влязат по-рано.

Това е така, защото когато предварителната продажба достигне границата от $5,7 милиона, цената на $ECOTERRA, която се издава като ERC-20 в блокчейна Ethereum, ще се повиши с още 8% до $0,01. Това е цената, която $ECOTERRA след това ще обяви на основните борси по-късно тази година, което означава, че инвеститорите, които влязат сега, могат да получат печалби от около 8%.

Както е посочено в Бялата книга на проекта, Ecoterra изгражда цялостна екосистема web3, задвижвана от $ECOTERRA, предназначена да насърчава рециклирането чрез своята първа по рода си система Recycle-to-Earn (R2E), улесняваща търговията с рециклирани материали и насърчаване на хората и бизнеса да компенсират своя въглероден отпечатък.

Предварителните продажби на Ecoterra се повишиха през последните дни, след като проектът обяви нова партида от големи марки напитки в своята екосистема, включително Coca-Cola, Carlsberg и Evian, което допълнително повишава полезността на протокола, съобразен с околната среда.

Потребителите на приложението ecoterra ще могат да сканират и рециклират бутилки от гореспоменатите марки плюс хост, по-скоро като Dr Pepper, преди да ги рециклират чрез автомати за обратна продажба (RVM) и да бъдат възнаградени с криптовалута за това. по-нататъшното навлизане на известни марки в екосистемата на ecoterra е основен тласък за наградения проект, който е в челните редици на стремежа на web3 за насърчаване на природосъобразно поведение.

Ecoterra представя променящата играта концепция за Recycle-2-Earn. Когато се използва правилно, блокчейн технологията има безпрецедентна способност да насърчава екологосъобразно поведение чрез възнаграждаване на рециклирането, което улеснява компенсирането на въглеродните емисии и проследяване на въздействието върху околната среда, използвайки прозрачността на блокчейна.

Предварителната продажба на Bitcoin BSC набира близо 2 милиона долара

И ecoterra изгражда приложение „всичко в едно“, което прави и трите от тези неща и още. Ecoterra възнаграждава потребителите с родния крипто токен $ECOTERRA на платформата всеки път, когато рециклират.

Приложението R2E на зеления web3 start-up се поддържа във всяка страна, която използва автомати за обратна продажба (RVM), което означава огромен потенциален пазар. Платформата разполага с пазар за компенсиране на въглеродни емисии, за да улесни хората и фирмите да компенсират своя въглероден отпечатък.

Ecoterra разполага и с пазар за рециклирани материали, за да улесни бизнеса при закупуването на рециклирани стоки чрез $ECOTERRA или други криптовалути.

Междувременно, благодарение на прозрачността на блокчейна, ecoterra позволява на физически лица и фирми да проследяват своите природосъобразни практики чрез Impact Trackable Profile.

Наблюдателите прогнозират, че тази функция ще бъде много популярна сред бизнесите, които се грижат за околната среда, които могат да използват Impact Trackable Profile, за да подобрят имиджа на марката си и да укрепят лоялността на клиентите.

$ECOTERRA – Най-добрият зелен полезен токен Икономическият гръбнак на web3 екосистемата на ecoterra, $ECOTERRA е най-добрият зелен полезен токен. И токенът също ще се влива с пасивен доход. Екипът за развитие на Ecoterra възнамерява да пусне протокол за залагане в бъдеще, който позволява на притежателите на ECOTERRA да генерират пасивен поток от доходи чрез своите притежания на токени, добавяйки допълнителна причина за инвеститорите да държат токена отвъд просто очакваните ценови печалби на публичния пазар.

Предлагането на $ECOTERRA е ограничено до два милиарда, като един милиард от тях (50%) се предоставя на инвеститори в предварителна продажба. 20% се разпределят за ликвидност на екосистемата, 10% за листвания и маркетинг всеки и 5% за корпоративно приемане. Само 5% се разпределя на екипа, което означава, че ако искат да направят големи пари от проекта, ще трябва да се придържат към него дълго време, за да изпомпват наистина цената на $ECOTERRA.

Със зараждащите се зелени web3 проекти като ecoterra, които се очаква да играят все по-важна роля в глобалните усилия за справяне с изменението на климата през следващите десетилетия, не е чудно, че анализаторите прогнозират големи неща за токена $ECOTERRA. Популярният крипто анализатор за предварителна продажба Джейкъб Крипто Бъри смята, че $ ECOTERRA има потенциала да се увеличи 10 пъти, когато стартира в борсите за криптовалута по-късно тази година.

Публикацията на Тодор Цонев: "Увеличаването на предварителната продажба на Ecoterra скочи до близо $5 милиона" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!