Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet

Validation Cloud Node...
Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet

Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet, като дава възможност на корпоративните потребители на блокчейн

Цуг, Швейцария, 5 юли 2023 г., ChainwireCasper Network, водеща блокчейн платформа за корпоративни и DeFi приложения, вече е интегрирана в API на Node на Validation Cloud.

Интеграцията на Casper ще даде на приложенията и предприятията достъп до платформата на Validation Cloud, която осигурява бърза, мащабируема и интелигентна свързаност в комерсиални блокчейни. За Casper най-впечатляващата част от процеса на интеграция беше скоростта на доставка – само пет дни от началото до края.

„Ние сме развълнувани от интегрирането на Casper Network в API на възела на Validation Cloud. Това партньорство разкрива вълнуващи възможности за разработчици и предприятия. Чрез комбиниране на скалируемостта и сигурността на Casper със скоростта и устойчивостта на Validation Cloud, ние предоставяме на разработчиците възможността да започнат за часове, а не за дни или месеци. Този рационализиран процес отразява нашия ангажимент за овластяване на иновациите, като същевременно поддържаме най-високите стандарти на почтеност и доверие“, каза Стив Дуигнан, ръководител на растежа, Casper Association.

„Развълнувани сме предприятията и приложенията на DeFi да се възползват от тази интеграция за разгръщане на възли и очакваме с нетърпение да видим какво изграждат разработчиците и предприятията върху мрежата на Casper, използвайки инфраструктурата на Validation Cloud“, каза Алекс Нвака, CSO на Validation Cloud.

Casper Network е известен със способността си да предоставя мащабируеми и сигурни блокчейн решения за предприятия и DeFi приложения, което прави инфраструктурата на Validation Cloud идеално допълнение.

Интеграцията с Validation Cloud не само допълнително ще подобри възможностите на Casper, но и ще направи мрежата по-достъпна както за приложения, така и за предприятия.

API за възли на Validation Cloud предоставя цялостен и удобен за потребителя начин за взаимодействие с множество блокчейн мрежи, включително Casper Network, което позволява на потребителите да се съсредоточат върху изграждането на приложения, вместо да управляват инфраструктура.

С тази интеграция разработчиците могат да се възползват от функциите на Casper Network, включително интелигентни договори, издаване на активи и други, като същевременно управляват безпроблемно своите възли чрез API за възли на Validation Cloud.

HUAWEI CLOUD представя Web3.0 Node Engine услуга за публично тестване

Свържете се с Casper сега на app.validationcloud.io

Относно Validation CloudValidation Cloud е Web3 стрийминг на данни и инфраструктурна компания, която свързва организации в Web3 чрез бърза, мащабируема и интелигентна платформа.

Със седалище в Цуг, Швейцария, Validation Cloud предлага високопроизводителни и адаптивни продукти за залагане, възел и данни като услуга.

Относно CasperCasper е мощна публична платформа за интелигентни договори, която дава възможност на създателите, общностите и бизнеса да се свързват с почтеност и доверие.

Той работи като блокчейн, устойчив на бъдещето, позволяващ дългосрочни решения на предизвикателствата в реалния свят. Casper разполага с адаптивна и модулна архитектура, която му позволява непрекъснато да се развива. Това прави Casper надеждна за бъдещето блокчейн мрежа, която е добре оборудвана да посрещне предизвикателствата на настоящето и бъдещето.

Асоциацията Casper е базирана в Швейцария организация с нестопанска цел, която се стреми да насърчи широкото приемане на блокчейн технологията чрез разработване и внедряване на Casper.

Чрез безпроблемно интегриране със съществуващи стекове от технологии, Casper дава възможност на организации от всякакъв размер да отключат пълния потенциал на блокчейн и да създават решения, които ефективно се справят с предизвикателствата в реалния свят.

Публикацията на Наталия Иванова: "Validation Cloud Node API интегрира Casper Mainnet" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Цената на XRP се ...
Цената на XRP се срива с над 11%: Разкриване на спада на XRP

XRP се срива с над 11% на фона на криптовалутната турбуленция: Разкриване на причините зад спада На фона на бурна седмица за криптовалутите,...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!