Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Възходящ импулс на LUNC: $0,0005 Целева цена

Възходящ импулс на...
Възходящ импулс на LUNC: $0,0005 Целева цена

LUNC продължава възходящия импулс, алгоритъмът за машинно обучение прогнозира цел от $0,0005

LUNC, алткойнът, поддържа възходящото си движение, отскачайки от корекцията в понеделник. Цифровият актив отбеляза двуцифрен ръст през последните 24 часа, надхвърляйки $0,0001. Алгоритъмът за машинно обучение на CoinCodex прогнозира потенциалната траектория на цената на LUNC, като се стреми към целта от $0,0005. Докато краткосрочните прогнози остават около $0,000118, алгоритъмът предвижда по-удължена времева рамка, предполагайки петгодишен период, докато LUNC достигне $0,0005 до 2028 г.

Прогнози за машинно обучение

Алгоритъмът за машинно обучение на CoinCodex поддържа възходяща позиция по отношение на цената на LUNC, като предвижда постепенно изкачване. Краткосрочните прогнози за следващите пет дни и следващия месец се движат около $0,000118, което показва стабилна траектория. Въпреки това, алгоритъмът предвижда по-значителен етап от $0,0005 до 2028 г., с последващ спад до $0,000049 през същата година. За отбелязване е, че алгоритъмът предвижда $0,000504 като най-високата ценова цел до 2030 г., последвана от потенциален спад.

Анализ на настроението

Въпреки колебанията в цената, настроението около LUNC остава силно възходящо, като 22 индикатора мигат възходящо, а 11 се превръщат в мечи. Това води до възходящ индекс на настроения от 67%, в сравнение с мечи 33%. Положителните настроения допринасят за цялостната оптимистична перспектива за LUNC на пазара.

Пазарно представяне

Litecoin (LTC) показва модел на възходящ триъгълник, натрупване на възходящ импулс

Скорошният скок на LUNC го позиционира като един от най-печелившите на пазара, изоставайки от SEI мрежата и USTC по отношение на печалбите. Покачването на цената съвпада с намаляването на дневния обем на търговия на LUNC, което предполага намаляване на дейностите по продажба и засилено влияние на купувачите при повишаване на цената. В момента LUNC се търгува на $0,0001222, което отразява приблизително 30% увеличение за 24-часов период. Очаква се по-нататъшно възходящо движение, ако продавачите останат неактивни, потенциално преминавайки $0,00015.

Скок на цената на USTC

Сестринският токен на LUNC, USTC, също претърпя забележителен скок на цените, като се повиши с почти 50% за един ден. Този скок следва неотдавнашно предложение, прието от общността Terra, насочено към възстановяване на предишната им известност и на двете монети. Положителният отговор на пазара подчертава потенциалното въздействие на инициативите, управлявани от общността, върху ефективността на свързаните токени.

Устойчивият възходящ импулс на LUNC, съчетан с ценовите прогнози на алгоритъма за машинно обучение, рисува оптимистична картина за бъдещето на алткойна. Прогнозираната цел от $0,0005 до 2028 г., на фона на положителни настроения и представяне на пазара, демонстрира потенциала на LUNC да оформи забележителна траектория в развиващия се пейзаж на криптовалутите.


Свързани новини

Още новини с автор : Николай Кръстев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове