Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Възраждането на Dogecoin - интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на...
Възраждането на Dogecoin - интерес и увеличаващи се транзакции

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции

Dogecoin е позициониран за метеоритен скок на цените, тъй като институционалният интерес към DOGE расте

Dogecoin, популярната мем криптовалута, претърпя забележително възраждане на ценовото си представяне през последния месец. Покачвайки се до $0,087, най-високото си ниво от април, Dogecoin привлече вниманието не само заради присъщата си популярност, но и поради нарастващия институционален интерес. Големи американски фирми, които се застъпват за спот Bitcoin ETF, допринесоха за този подновен интерес към Dogecoin.

Институционален интерес и големи транзакции

Крипто анализаторът Али Мартинез подчертава диаграма от IntoTheBlock, показваща значително увеличение на транзакциите с Dogecoin, надхвърлящи $100 000. Този скок на големи транзакции се тълкува като знак за нарастващ интерес от страна на институционални играчи и значими инвеститори, което потенциално проправя пътя за значителен скок на цените за Dogecoin.

Активно използване и транзакции, надминаващи биткойн

Dogecoin нараства, тъй като активността на Илон Мъск в Twitter предизвиква интерес

„The Doge Whisperer“ съобщава, че Dogecoin е надминал биткойн в ежедневните транзакции, обработвайки над 1 милион транзакции в рамките на 24-часов период. Този крайъгълен камък подчертава активното използване и популярност на Dogecoin в крипто общността, насърчавайки оптимизма сред неговите поддръжници. Създателят на Dogecoin, Били Маркъс, предполага, че скокът в транзакциите се дължи на активното използване на веригата Dogecoin за прехвърляне на ординали и s-coin.

Натрупване от китове и дългосрочни перспективи

Данните от Santiment разкриват, че китовете, притежатели на 1 милион до 1 милиард DOGE токени, последователно са увеличили притежанията си през октомври и ноември. Това натрупване от големи инвеститори, често разглеждани като склонни към риск, сигнализира за доверие в Dogecoin. Нарастващият интерес от институционални инвеститори не само добавя легитимност към Dogecoin, но също така има потенциала да привлече по-широка инвеститорска база, затвърждавайки пазарната си позиция.

Текущо състояние на пазара

По време на докладването Dogecoin се търгува на $0,79, отразявайки скорошен скок от 1,57% през последните 24 часа и печалба от малко над 9% през последния месец. Докато пазарът на криптовалута остава по своята същност нестабилен, нарастващият институционален интерес поставя Dogecoin за потенциално благоприятни дългосрочни перспективи.

Възраждането на Dogecoin, подхранвано от институционален интерес и увеличаващи се транзакции, бележи значително развитие за криптовалутата мем. Съгласуването с големите американски фирми, които се застъпват за спот Bitcoin ETF, съчетано с нарастващото доверие от страна на големите инвеститори, подчертава развиващата се роля на Dogecoin в крипто пазара. Тъй като Dogecoin продължава да привлича вниманието и да демонстрира активна употреба, неговите дългосрочни перспективи са готови за по-нататъшно проучване и потенциален растеж.


Свързани новини

Още новини с автор : Роберт Петров

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Доджкойн (DOGE) с...
Доджкойн (DOGE) скок: Анализ на пазарния импулс и бъдеще

Dogecoin (DOGE) скочи, проби ключови нива на съпротива и вижда значително увеличение на обема на търговия Dogecoin (DOGE), известен със...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове