Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

VC Spectra отново нараства

VC Spectra отново...
VC Spectra отново нараства

VC Spectra отново нараства, докато FIL, ARB продължават да губят инерция

Въпреки популярността си, Filecoin (FIL) и Arbitrum (ARB) загубиха значителна инерция през последните няколко месеца. Това накара много притежатели да се съмняват дали все още са алткойни за гледане. Това, което си струва да се наблюдава, е VC Spectra (SPCT), сред най-добрите defi проекти тази година и след това.

Той постигна няколко етапа, след като наскоро събра 2,4 милиона долара в частната си продажба. Научете повече по-късно, докато разглеждаме най-новите разработки и ценовите прогнози за Filecoin (FIL) и Arbitrum (ARB).

Четири таксувани в китайска пирамидална схема Filecoin (FIL).

Четирима ръководители на Shenzhen Space-Time Cloud Technology, базирана в Китай група за добив на Filecoin (FIL), са изправени пред обвинения в предполагаема пирамидална схема на стойност 83 милиона долара. Властите са започнали наказателно производство срещу тази компания за добив на Filecoin (FIL).

Ръководителите примамиха потребителите да придобият абонаменти под наем или машини за копаене, за да копаят Filecoin (FIL) за примамливи, но преувеличени печалби. За щастие, това събитие не повлия на цената на Filecoin (FIL). Въпреки това, той е загубил почти 40% от стойността си от юли 2023 г., главно поради цялостния крипто спад. И все пак Filecoin (FIL) вече е нараснал с 15% от $3,06 на $3,54.

И така, какво ще кажете за прогнозите за цената на Filecoin за близко бъдеще? Много прогнози за Filecoin са взели предвид този малък тласък, което показва, че стойността може да достигне поне $5 (скорошния връх) до 2024 г.

След като Filecoin (FIL) е премахнат, нека прегледаме Arbitrum.

PancakeSwap пуска постоянни договори на Arbitrum (ARB)

Arbitrum (ARB) е една от най-слабо представящите се мрежи на ниво 2 на Ethereum. Цената на Arbitrum е близо до най-ниското си ниво от $0,91, търгувайки се на $0,98. Данните показват низходящи тенденции в основите за Arbitrum (ARB) през последните три месеца, като активни адреси, транзакции, обща заключена стойност и приходи.

Но не всички надежди са загубени за Arbitrum (ARB). Последната добра новина за Arbitrum (ARB) включва PancakeSwap, който ще стартира постоянни договори за първия. Те ще дойдат с до 150x ливъридж за търговия с двойки като ARB/USD, XRP/USD, DOGE/USD и BTC/USD.

От добрата страна, въпреки текущото ценово действие, Arbitrum (ARB) все още не е проучил пълния си потенциал, като се има предвид, че неговият токен беше пуснат през 2023 г. Реалистичните оценки на цената на Arbitrum предполагат минимална цел от $1,50 до 2024 г., с възможност за удвояване онази година.

8/15 Анализ на пазара за криптиране на BTC: Американските технологични акции отново положиха усилия да накарат американските акции да се покачат, а доходността на американските облигации продължи да нараства, което кара финансовите институции да се тревож

Нека сега да преминем към VC Spectra (SPCT) и да видим как нарасна напоследък, което го прави достойна крипто.

VC Spectra (SPCT) е преосмислен хедж фонд

VC Spectra (SPCT) добавя така необходимата децентрализация към хедж фонда на нови, процъфтяващи блокчейн и технологични предприятия. Тук ключовите операции по управление на активи, от съхраняване на средства до разпределяне на печалби, ще се управляват от интелигентни договори, като по този начин се елиминират нежеланите посредници.

VC Spectra (SPCT) разчита на квалифициран екип с експерти в различни области, за да предложи прецизен процес на подбор за идентифициране на проекти с висок потенциал. Освен това VC Spectra (SPCT) ще прилага усъвършенствани алгоритмични и дискреционни стратегии за управление на рисковете, като същевременно гарантира печалби.

Токенът Spectra (SPCT) е това, което потребителите трябва да влеят и да получат плащане с VC Spectra (SPCT). SPCT предлага други стимули:

Право на глас

Тримесечни дивиденти чрез обратно изкупуване

Достъп до ексклузивни отстъпки преди ICO

За рекордно време VC Spectra (SPCT) премина от $0,008 (в Етап 1) до $0,0011 (в Етап 2) до $0,025 в Етап 3. Ще искате да се възползвате от следващия скок в Етап 4, който е 32% (равняващо се на $0,033). Но става по-добре!

Настоящите притежатели реализират 220% увеличение с нова стойност на токена от $0,08, когато VC Spectra (SPCT) стартира. По този начин подгответе своите Ethereum или Bitcoin портфейли за участие в това благоприятно начинание за възвръщаемост в индустрии, готови за бъдещето.

Публикацията: "VC Spectra отново нараства" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!