Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200%

VC Spectra (SPCT) се...
VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200%

VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200% до края на предварителната си продажба — ще навакса ли SOL?

Следващият месец, пълен със загуби, Solana (SOL) се възстановява леко в началото на септември 2023 г. С огромно множество от пазара, включително най-добрите алткойни като Solana (SOL), преминаващи през труден период, множеството увеличава пълнотворни възможности.

Една от тези нови възможности е VC Spectra (SPCT), платформа, която вече събира 2,4 милиона долара в частната си продажба. Но преди да се задълбочим във VC Spectra (SPCT), не виждам как се справя Solana (SOL) напоследък.

Solana (SOL) нараства след обявяването на интереса на MakerDAO

На 1 септември 2023 г. съоснователят на MakerDAO публикува в X относно комбинацията на Solana (SOL) като основа за новия блокчейн на MakerDAO, наречен NewChain. Тази новина от Solana е част от голяма актуализация, обявена от MakerDAO през 2023 г., и трябва да повиши цената на SOL крипто в дългосрочен план.

След това съобщение цената на крипто SOL се повиши от $19,1 на 1 септември до $19,7 до 6 септември, регистрирайки ръст от 3,1%.

Въпреки положителното развитие обаче, всичко не изглежда добре за Solana (SOL). Например техническите индикатори на подвижната средна за Solana (SOL) показват силен сигнал за меч. Това може да доведе до спад на цената на крипто SOL през следващите дни.

Позитивност, показана към VC Spectra (SPCT)

Въпреки това, колебанията в цените на Solana (SOL) все още ще бъдат значително повлияни от предстоящите новини. Освен това Solana (SOL) не е единствената монета, която постига напредък напоследък. VC Spectra (SPCT) дава също възвръщаемост през последните дни.

VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200% до края на предварителната си продажба

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, събиращ световете на финтех и блокчейн. Използването на авангардни инструменти като AI и стратегическата търговия помага на VC Spectra (SPCT) за вземане на най-добрите решения за устойчива възвръщаемост. Придобиването, върху което се фокусира VC Spectra (SPCT), включва проекти в ранен етап като нови ICO и проекти в пространството на Web 3.

Придобиването като тези помагат на VC Spectra (SPCT) да възнаграждава с месечни и тримесечни дивидент. VC Spectra (SPCT) получава тази възвръщаемост от петте си специализирани подфонда. Всеки от тези фондове е насочен към различен пазар, който прави портфолиото на VC Spectra (SPCT) разнообразно и оптимизирано по отношение на риска. 40% от възвръщаемостта, които носят тези средства, се разпределят за възвръщаемост.

Освен дивидентите, можете да извлечете ползи от VC Spectra (SPCT) по два основни начина. Първият е възвращаемостта в дългосрочен план. VC Spectra (SPCT) трябва да бъде листвана на централизирана борса в третата от четирите фази, изстреляни в нейната пътна карта за 2023 г. След като това се случи, цената на SPCT може да скочи рязко, давайки ви огромна възвращаемост. Но можете също така да очаквате по-конкретна възвращаемост от VC Spectra (SPCT) по време на предварителната продажба.

VC Spectra (SPCT) е в Етап 3 от вашата предварителна продажба на $0,025. Тази цена е печалба от 212,5% за притежателите на Етап 1, които са спечелили около $0,008. Докато VC Spectra (SPCT) се движи напред, потребителите могат да очакват още 32% печалба, тъй като като SPCT преминава към Етап 4 от вашата предварителна продажба с цена от $0,033.

До края на предварителната продажба тази печалба трябва да се увеличи до огромните 220%, когато цената достигне $0,08. Ако действате сега, можете също така да се насладите на ограничен във времето 10% бонус за всички VC Spectra (SPCT) депозити.

Публикацията на Наталия Иванова: "VC Spectra (SPCT) се очаква да нарасне с над 200%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!