Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Wall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k

Wall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k минути след стартиране, следващата монета Pepe или Dogecoin?

Днес се отбелязва стартирането на предварителната продажба на токена на Wall Street Memes ($WSM), с любезното съдействие на най-горещата инвестиционна общност в интернет, който превръща акциите на акции в твърди пари и сега прави същото за мем монети. Ако търсите следващия мем монета да експлодира като Pepecoin, Dogecoin или Shiba Inu, тогава не търсете повече.

Екипът зад токена на Wall Street Memes знае всичко, което може да се знае за изграждането на марки в новата ера на финансите – точно затова те пускат $WSM токена днес.

Анализаторите вече прогнозират 10x печалби за Wall Street Memes, когато се листне на борси и вие можете да станете част от него, но токените се разграбват бързо.

$100 000 от $WSM, продадени за минути, докато 1 милионна общност позволява да разкъсва – Wen Binance?

Търсенето на $WSM токена ще бъде извън мащаба, поради което в рамките на минути след обявяването на старта бяха събрани $100 000 от нетърпеливи инвеститори. Основателите на WSM направиха известни $2,5 милиона, когато през 2021 г. изсече изключително успешната NFT колекция от 10 000 части Wall Street Bulls, която се разпродаде за 32 минути.

Като цяло, Wall Street Memes има 1 милионна социална общност от дегени, което почти гарантира, че токенът $WSM ще бъде листван на първо ниво на крипто борси като Binance.

Мемовете на Уолстрийт „King of Stonks“ ще станат „King of Memes“

Токенът на Wall Street Memes е определен да бъде „Кралят на мемовете“, както и Кралят на Stonks, по начин, който много лесно би могъл да надмине успеха на Dogecoin, Shiba Inu или Pepecoin. Феноменалният обхват на марката на Wall Street Memes във финансовия свят, и по-специално сред инвеститорите на дребно, я отличава като най-легитимната мем монета, съществувала някога.

Като добавим към това неговата доказана способност за кръстосани продажби между фондова и крипто аудитория, както се демонстрира от изключително популярното му първо стартиране на NFT, това наистина означава, че няма време за губене, за да вземете $WSM токена на най-ниската му цена – в продажба днес за $0,025.

Wall Street Memes Crypto набира $4 милиона само за 10 дни

Преди $WSM токените да бъдат включени в централизирани борси от най-високо ниво, той ще стартира на децентрализирани борси.

Пионерски успех с Wall Street Bull NFT през 2021 г. ще бъде последван от стартиране на $WSM и сечене на Wall Street Биковете Ordinals днес. WSM общността е супер включена във финансовите свърталища в интернет и най-новите пазарни развития. Не само че има 523 000 свръхангажирани членове на общността в акаунта му в wallstbets в Instagram има още 214 000 в Twitter и повече от 100 000 в другите му два канала в Instagram, wallstgonewild и wallstbullsnft. Не бива да се пропуска и акаунтът в Twitter на Wall Street Биковете NFT, където днес има новини за монетния двор от своята NFT колекция Wall Street Биковете Ordinals.

Има 420 парчета и можете да влезете в белия списък, като се насочите към сървъра на Wall Street Биковете Discord (21k последователи). Самият монетен двор се провежда на пазара за Биткойн ординали Magic Eden. Тогава бъдете сигурни, че мемите на Уолстрийт имат свръхангажирана общност, което означава, че наистина няма време за губене, за да заключите възможно най-ниските цени за мем монета, която ще бъди много повече от просто следващия Пепе.

Екипът на Wall Street Memes е убеден, че неговото мощно скрито течение от финансово опитни търговци и инвеститори не просто ще грабне токените, но ще бъде вид настроени посланици, за които други проекти могат само да се молят.

И все пак, без да пренебрегваме органичния растеж и силните страни на общността, описани по-горе, за да стимулира навлизането си в света на мем монетите, Wall Street Memes има още повече артилерия, която да внесе в битката си за надмощие на мем монети – взаимодействието му с Илон Мъск (вижда се подчертано на уебсайтът на Wall Street Memes), да не говорим за множество други милионери и милиардери.

Как така?

Е, мемите на Уолстрийт, ако сте сред непосветените, произхождат от манията по акциите на мемовете, която завладя фондовия пазар през 2021 г. Мемите на Уолстрийт бяха в центъра на този водовъртеж. В един момент движението, свързано на първо място с Reddit sub WallStreetBets, заплаши да даде възможност на търговците на дребно да поемат и преобърнат господството на институционалните инвеститори.

Оказа се, че случаят все още не е такъв – въпреки че имаше един забележителен скалп: хедж фондът Melvin Capital, който скъси любимата мем стока GameStop, беше принуден да затвори.

Токенът на Wall Street Memes токенизира движението. Токенът $WSM дава легитимност на мем монетите и ново значение.

Публикацията на Тодор Цонев: "Wall Street Memes Крипто предварителна продажба набира $100k" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Спекулациите за о...
Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF се засилват на фона на мълчанието на SEC

Спекулациите за одобрение на Ethereum ETF нарастват на фона на мълчанието на SEC: перспективи и опасения Общността на Ethereum с нетърпение...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!