Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

X Meme Coin: Резултатът от ребрандирането на Twitter

X Meme Coin:...
X Meme Coin: Резултатът от ребрандирането на Twitter

X Meme Coin: Резултатът от ребрандирането в Twitter на Илон Муск и скок от 925,68%

Неотдавнашното съобщение на Илон Мъск за ребрандиране на Twitter като „X“ предизвика вълнение в света на криптовалутите, като досега незабелязаният алткойн X претърпя удивително покачване на стойността си от 11486,6% само за седем дни.

Визията на Мъск за X и нейното потенциално влияние върху финансовия пазар е решаваща движеща сила зад назначаването на Линда Якарино за главен изпълнителен директор на Twitter през май.

Twitter планира за платформата „X“.

В скорошно съобщение Линда Яккарино разкри плановете на компанията да пусне нова платформа, „X“, която ще промени начина, по който хората взаимодействат помежду си и със света.

Според Yaccarino, X ще бъде бъдещето на „неограничената“ интерактивност, съсредоточена върху аудио, видео, съобщения и плащания/банкиране, като в крайна сметка ще създаде глобален пазар за идеи, стоки, услуги и възможности.

X ще се захранва от изкуствен интелект (AI), което му позволява да свързва хората по „начини, които те едва са започнали да си представят“.

Тази нова платформа вече започна да се оформя през последните осем месеца чрез бързото стартиране на функции на Twitter. Yaccarino вярва, че Twitter има потенциала да „мечтае по-голямо, да въвежда по-бързи иновации и да реализира големия си потенциал с X“.

Линда Якарино и Илон Мъск, също участващи в проекта, са развълнувани да работят със своите екипи и партньори, за да донесат X на света. Платформата има потенциала да достави всичко и няма ограничения за своята трансформираща сила.

X превзема световния крипто пазар

Твърдението за измама на Илон Мъск за крипто води до спиране на AI бот, свързан с Meme Coin, в Twitter

От друга страна, X, децентрализираната криптовалута, свързана с Project X, отбеляза значително увеличение на пазарната активност и стойност през последната седмица.

Данните на CoinGecko показват, че текущата цена на X е $0,00032631, което представлява увеличение от 1148,62% през последните 7 дни и с над 29% през последните 24 часа.

X токените могат да се търгуват на децентрализирани борси, а най-популярната борса за закупуване и търговия с X е Sushiswap. Дневният обем на търговия на X отбеляза забележително увеличение от 5 797,00% през последните 24 часа, като най-активната двойка за търговия X/WETH има обем на търговия от $216 430.

Най-високата цена, плащана някога за X, беше $0,04269569, регистрирана на 20 януари 2022 г. Текущата цена е -99,40% по-ниска от най-високата цена за всички времена. Обратно, най-ниската цена, платена за X, беше $0,00000919, регистрирана на 11 май 2023 г., само преди два месеца. Текущата цена е с 2666,20% по-висока от най-ниската цена за всички времена.

Освен това, пазарната капитализация на X е $829 733 и днес той е класиран на 2025 в CoinGecko. Напълно разредената оценка на X е $2,544,433, което е статистическо представяне на максималната пазарна капитализация, като се приеме, че максималния брой от 10 милиарда X токена са в обращение днес.

X надмина глобалния пазар на криптовалути, спад от -3,20%, и подобни криптовалути на Ethereum Ecosystem, ръст от 12,70%, с увеличение на цената от 1148,60% през последните 7 дни. Общността е оптимистично настроена към X, като повече от 58% от потребителите се чувстват оптимистично настроени за нейните перспективи.

Към момента на писане, криптовалутата X не е пряко свързана с Twitter или Илон Мъск. Въпреки това участниците на пазара биха могли да закупят монетата, за да увеличат шума около бъдещи съобщения.

Общата пазарна капитализация на крипто се понижава спрямо 1-дневната графика, като в момента е 1,13 трилиона долара.

Публикацията на Георги Шопов: "X Meme Coin: Резултатът от ребрандирането на Twitter" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!