Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

$XRP да скочи до $10 в бъдеще?

$XRP да скочи до $10 в...
$XRP да скочи до $10 в бъдеще?

Крипто анализаторът разкрива възходящия си случай $XRP да скочи до $10 в бъдеще

Популярен коментатор на пазара на криптовалути, който в социалните медии е известен като Crypto Assets Guy, наскоро разкри амбициозна ценова прогноза за родния токен на XRP Ledger, $XRP, предполагайки, че множество фактори могат да помогнат за повишаване на цената му.

Според оценките на Crypto Assets Guy, няколко ключови събития могат да предизвикат поредица от повишения на цените за XRP, включително уреждането на продължаващата съдебна битка между Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs, основен играч на пазара на XRP.

Според думите му, това може да доведе до повишаване на XRP до $3,5, докато повторно листване на борси за криптовалута, което делистира токена, може да доведе до $5.

Съобщение за сетълмент $3,50

Повторно регистриране на борси в САЩ $5

Ripple IPO$7 Партньорства с банки

$10 Останете реалистични $XRP fam

— Crypto Assets Guy (@cryptoassetsguy)

Той спекулира, че първоначално публично предлагане (IPO) от Ripple може да повиши цената до $7, като стратегическите партньорства с банкови институции вероятно ще я повишат до $10.

Заслужава да се отбележи, че прогнозите му се основават до голяма степен на лични прозрения и пазарни анализи. Предложените ценови цели може да се окажат прекалено оптимистични предвид присъщата непредсказуема и често нестабилна природа на пазарите на криптовалута.

Трябва да се отбележи, че анализаторът на цифрови активи преди това предупреди последователите си да не очакват цифровият токен да се повиши до $50 или $100, дори в случай на благоприятно решение на делото.

Крипто анализаторът разкрива възходящия си случай $XRP да скочи до $10 в бъдеще

Както беше съобщено, в забележителна проява на оптимизъм, анализатор на криптовалути, известен като JackTheRippler, изрази мнението си днес, че цената на XRP може да ескалира до $1000, оценка, която той характеризира като „просто тривиална“.

Дръзката проекция на JackTheRippler провокира вълна от реакции от общността на XRP. Много ентусиасти се зарадваха на идеята, че някой ще предскаже толкова впечатляващо бъдеще за XRP.

И все пак, не всички в общността на XRP бяха убедени, като някои гледаха на тези възвишени прогнози като на безкрайна мечта, която не изисква нищо друго освен чудо, за да стане реалност.

Въпреки че тези прогнози показват широк спектър от оптимизъм, инвеститорите се приканват да проведат индивидуално проучване и да вземат предвид, че пазарните условия и непредсказуемите събития могат значително да повлияят на движението на цените. Както съобщи CryptoGlobe, след като цената на XRP се срина миналия месец, големите инвеститори в криптовалута, разговорно известни като китове, купиха спада, натрупвайки над 360 милиона токена.

Това не е първият път тази година, когато китовете в XRP Ledger се натрупват по време на спад. Както съобщи CryptoGlobe, през март данните от Santiment показаха, че има 50 нови адреса на китове в XRP Ledger, притежаващи между 10 милиона и 100 милиона XRP.

По-специално, забележим модел в активността на ежедневните активни адреси може да означава, че родният токен на $XRP Ledger, XRP, подготвя сцената за значително повишаване на цените. Моделът изглежда е бил забелязан многократно в миналото, което е довело до забележителни пикове.

Публикацията на Наталия Иванова: "$XRP да скочи до $10 в бъдеще?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!