Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP е изправен пред мечи тенденции: Прозрения за спада под $0,60

XRP е изправен пред...
XRP е изправен пред мечи тенденции: Прозрения за спада под $0,60

Цената на XRP пада под $0,60: спад на пазара, макро сили и разпределение на китове

XRP, известен дигитален актив, се бори със забележим спад, тъй като пада под основния праг от $0,60. На фона на преобладаващите пазарни предизвикателства, инвеститорите проучват внимателно факторите, водещи до този спад.

Спад в целия пазар: XRP проследява траекторията на Биткойн

Скорошният спад на цените на XRP може да се дължи на няколко фактора, главният сред които е по-широкият спад, наблюдаван в криптовалутния пазар. Пазарът стана свидетел на колективен спад, като повечето основни криптовалути претърпяха спадове от приблизително 7,36% този месец. Биткойн, Ethereum и Solana, наред с други, са регистрирали понижения, като Bitcoin е надолу с около 6,70%, Ethereum с 8%, а Solana с 10%. Този всеобхватен спад на пазара неизбежно повлия на траекторията на XRP, карайки го да отразява спада с подобен марж.

Макроскопични влияния: Въздействие на данните за PMI

Освен това, неотдавнашните мечи настроения, преобладаващи в по-широкия пазар на криптовалути, бяха значително повлияни от макроикономически промени, особено в Съединените щати. Колебанията в индекса на мениджърите по закупуване в производството (PMI) в САЩ за март, спадащ от 52,2 на 50,3, накара търговците да преоценят очакванията си относно потенциално намаляване на лихвения процент от Федералния резерв през юни. Тази корекция леко намали шансовете от 60% на 56,9%. Въпреки неотдавнашните коментари на председателя на Федералния резерв Джеръм Пауъл, които предполагат нежелание за ускоряване на намаляването на лихвените проценти, тази предпазлива позиция не предвещава нищо добро за пазара на криптовалута.

Ethereum е изправен пред критични ценови движения: прозрения и анализ

С производствените данни, намекващи за потенциално по-силна икономика, инвеститорите пренасочват капитала си от криптовалути към по-сигурни убежища като облигации, отразявайки тенденция към избягване на риска на фона на преобладаващата икономическа несигурност.

XRP Динамика на разпространение Добавяне на натиск

Добавяне към мечия натиск върху XRP е съгласувана кампания за разпространение, инициирана от китове и големи институции. Данните от Santiment разкриват постоянно намаляване на балансите в множество нива на адреси, държащи между 10 000 до 10 000 000 XRP токени от началото на годината.

Инвеститорите, притежаващи от 10 000 до 100 000 XRP, колективно станаха свидетели на спад на баланса си от 6,86 милиарда XRP на 1 януари до 6,77 милиарда в момента. По същия начин балансите в диапазона от 100 000 до 1 000 000 XRP спаднаха от 6,72 милиарда на 6,63 милиарда за същия период. Адресите на Whale, държащи между 1 000 000 и 10 000 000 XRP, също отбелязаха намаление на кумулативния си баланс от 3,72 милиарда на 3,63 милиарда. Тази продължителна кампания за разтоварване засили натиска надолу върху XRP, тъй като инвеститорите търсят алтернативни активи на фона на опасенията, че ще пропуснат потенциални пазарни възходи.

Анализ на цената на XRP: Подкрепа под $0,60

Въпреки че XRP показа относителна устойчивост на фона на продължаващия спад на пазара, той продължава да изостава на базата от година до момента. В момента търгуван на $0,59, XRP е нарушил критичното ниво на подкрепа от $0,60, което показва продължаващи мечи настроения на пазара.

Публикацията на Георги Минев: "XRP е изправен пред мечи тенденции: Прозрения за спада под $0,60" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!