Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP надминава BTC и ETH по скорост и цена

XRP надминава BTC и...
XRP надминава BTC и ETH по скорост и цена

Нова ера на крипто транзакциите

XRP скорост на транзакция и ниски такси превъзхождат BTC и ETH, революционизирайки крипто транзакциите. XRP на Ripple се очертава като водеща криптовалута, предлагаща несравнима скорост и минимални такси.

Превъзходното представяне на XRP загатва за нова ера, оставяйки BTC и ETH зад гърба си. В едно новаторско развитие, XRP постигна това, което малцина биха могли да предвидят – той надмина Биткойните (BTC) и Ethereum (ETH) по отношение на скоростта на транзакциите и разходите.

Тази изключителна производителност за разбиране революционизира начина, по който ние и взаимодействаме с криптовалутите. Скоростта на транзакцията на XRP е само 1-3 секунди, далеч от 10 минути до 1 ден и 1-10 минути, изисквани съответно от BTC и ETH.

Още по-впечатляваща е неговата транзакционна цена. При незначителните $0,00001 това прави таксите за транзакции от $50+ на BTC и ETH да изглеждат прекомерни.

Скорост на SWIFT транзакция: 3-7 дни Такси за SWIFT транзакция: $50+Биткойн скорост на транзакция: 10 минути-1 ден Такси за Биткойн транзакция: $50+Ethereum скорост на транзакция: 1-10 мин. Такси за ETH транзакция: $10+$XRP Скорост на транзакция: 1-3 секунди Такси за XRP транзакции: $0,00001#XRP

Амбициозната целева цена на Биткойн от $1 милион на ARK Invest надминава предишните очаквания

През последните седмици се наблюдава увеличение на цената на XRP, възходяща тенденция, която се поддържа въпреки делото на SEC срещу Ripple, компанията майка на XRP. Тази устойчивост е доказателство за потенциала и пазарната увереност на XRP.

Един от ключовите фактори, влияещи върху представянето на XRP, е продължаващото дело на SEC срещу Ripple. Въпреки това, XRP успя да спечели 200% стойност спрямо Биткойн, откакто делото беше заведено в края на 2020 г., сигнализирайки за вероятно обръщане на възходящия тренд в краткосрочен план.

Мениджърът на крипто фонда Томас Кралоу си е поставил амбициозна цел от $30 за XRP, цитирайки потенциала на алткойна за по-висока пазарна активност. През последните тридесет дни цената на XRP се покачи със 7,1%, от $0,4390 до $0,55832.

Това, съчетано с данни от Google trends, разкрива допълнителен потенциал за пазарна активност. Гледайки напред, има две големи събития, които биха могли значително да повлияят на ралито на XRP през следващите три месеца: потенциалното IPO на Ripple и резултатът от делото срещу SEC.

И двете събития биха могли да действат като катализатори за цената на XRP, като я тласнат към нови върхове за всички времена. Въпреки текущите пазарни условия, XRP е подценен на цена от $0,4870, което предполага, че има бичи потенциал в XRP.

Със своята несравнима скорост на транзакции и минимални такси, XRP не само променя пазара на транзакциите с криптовалута, но също така загатва за светло бъдеще.

Публикацията: "XRP надминава BTC и ETH по скорост и цена" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Съоснователят на ...
Съоснователят на Dogecoin Били Маркъс саркастично отбелязва спада на крипто пазара

Били Маркъс, съосновател на Dogecoin, споделя саркастично мнение на фона на спада на крипто пазара Били Маркъс, известен също като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!