Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

XRP поддържа възходяща тенденция

XRP поддържа възходяща...
XRP поддържа възходяща тенденция

XRP поддържа възходяща тенденция с почти 80% рали – достигаме ли до $1?

XRP претърпя забележително покачване на цените, скочи до над $0,80 и стана свидетел на впечатляващото увеличение от 77% през последните седем дни в търговската активност. Този скок беше предизвикан предимно от частичната победа на Ripple срещу Комисията по ценни книжа и борси на САЩ.

В решението на съда съдия призна, че институционалните продажби на Ripple могат да се считат за ценни книжа. Важно е обаче да се отбележи, че не всички други продажби са класифицирани по подобен начин. Това решение е широко възприето като значителна победа за Ripple Labs и неговия цифров токен.

В момента XRP се доближава до решаващо ниво на съпротива при $0,85, сигнализирайки за солиден натиск за купуване, преобладаващ на пазара. Тази оптимистична тенденция е добра за средносрочните перспективи на Ripple, предполагайки благоприятни времена за цифровия токен.

Ръст на цената на XRP и приток на пазарна капитализация след пулсация срещу SEC

Данните от инструмента за проследяване на крипто пазара CoinMarketCap показват, че XRP се търгува на $0,8368, с впечатляващо увеличение от 5%, наблюдавано през последните 24 часа. През последните седем дни крипто претърпя значителен скок от малко над 77%.

XRP мига в зелено във всички времеви рамки.

Този забележителен растеж съвпадна с притока на повече от $16 милиарда към пазарната капитализация на XRP. Трябва да се отбележи, че пазарната капитализация се повиши от 25 милиарда долара на 12 юли до сегашната си стойност от 44 милиарда долара, като значителна част от това увеличение се случи малко след изхода от съдебното дело Ripple-SEC.

Възходяща тенденция на DogeCoin (DOGE)

Въпреки забележителния скок, XRP е изправен пред огромна зона на съпротива при $0,85. Този регион се характеризира със силен натиск върху продажбите и увеличено предлагане, което прави предизвикателство за цифровата валута да пробие това ниво.

Независимо от това, пазарните настроения сред търговците остават възходящи, което увеличава вероятността XRP да пробие региона на съпротива.

Пазарната капитализация на XRP в момента е 44 милиарда долара.

XRP ще преодолее прага от $1?

Важно е да бъдете внимателни и да вземете предвид историческите модели, когато анализирате движенията на цените. Обикновено, след значителни възходящи тенденции, крипто активите са склонни да преминават през фаза на консолидация или корекция и XRP не е изключение.

Следователно е вероятно цената да навлезе във фаза на краткосрочна корекция, придружена от по-висока волатилност и периоди на отдръпване, преди да настъпи следващото значително движение нагоре.

XRP седемдневно ценово действие.

Като се има предвид възходящата инерция, подхранвана от положителния резултат в делото срещу SEC, XRP има обещаваща възможност да надмине дългоочаквания праг на цената от $1.

Благоприятното съдебно решение и последвалото скок в цената и пазарната капитализация значително повишиха доверието сред инвеститорите и търговците. Ако този импулс продължи, това може да доведе до допълнителни печалби за XRP през следващите дни или седмици.

Публикацията на Роберт Петров: "XRP поддържа възходяща тенденция" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!