Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Законодателят се противопоставя на председателя на SEC

Законодателят се...
Законодателят се противопоставя на председателя на SEC

Уволнете Гари Генслер! Законодателят се противопоставя на криптодневния ред на председателя на SEC.

Законодателите в Съединените щати заемат позиция срещу неотдавнашните репресии срещу крипто индустрията от Комисията по ценни книжа и борси (SEC). Конгресменът Уорън Дейвидсън беше особено активен в критиките си към председателя на SEC Гари Генслер и призова за отстраняването му.

„Време за истинска реформа“, добра за крипто?

В скорошно изявление конгресменът Дейвидсън заяви, че вярва, че действията на SEC срещу крипто индустрията са несправедливи и че капиталовите пазари в САЩ трябва да бъдат защитени от „тираничен“ председател. Той представи Закона за стабилизиране на SEC, който има за цел да преструктурира агенцията и да отстрани Гари Генслер като неин председател.

Законът предлага замяна на сегашната ръководна структура с един председател с орган от шест комисари, за да се гарантира, че един по-балансиран и разнообразен екип провежда всички нормотворчески, правоприлагащи и разследвания действия.

Тази промяна има за цел да елиминира възможността дневният ред на отделно лице да предхожда интересите на инвеститорите и пазара.

Законодателят иска от SEC да пренасочи крипто усилията

Предложената от конгресмен Дейвидсън структура за ново ръководство на SEC. Източник: Уорън Дейвидсън в Twitter. Освен това предложеното законодателство ще създаде нова позиция на изпълнителен директор, която да наблюдава ежедневните операции на SEC, като гарантира, че агенцията работи ефикасно и ефективно, с ясно ръководство и надзор.

Според конгресмен Дейвидсън, продължаващата злоупотреба с власт от SEC вреди на пазара и възпрепятства иновациите в крипто индустрията. Той вярва, че е необходима истинска реформа, за да се гарантира, че интересите на пазара са защитени с години.

Освен това конгресменът Уорън Дейвидсън получи подкрепа от колегата си законодател Том Емър в призива си за защита на крипто индустрията от това, което те смятат за прекомерни и политически мотивирани действия на SEC.

Конгресменът Емер вярва, че американските инвеститори и индустрията заслужават ясен и последователен надзор, а не политическа игра. Той твърди, че приоритетите на SEC трябва да бъдат инвеститорите, които са натоварени да защитават, а не капризите на нейния безразсъден председател.

SEC наскоро подаде жалби срещу големите крипто борси Binance и Coinbase, твърдейки, че те управляват нерегистрирани борси за ценни книжа. Тези действия предизвикаха възмущение сред крипто инвеститорите и лидерите в индустрията, които вярват, че прекалено агресивният подход на SEC ще задуши иновациите на нововъзникващия крипто пазар.

Предложеното от конгресмен Дейвидсън законодателство адресира тези опасения и предоставя по-балансиран подход за регулиране на крипто индустрията. Законът за стабилизиране на SEC има за цел да преструктурира агенцията и да гарантира, че нейните действия са в най-добрия интерес на пазара.

Предложеното законодателство също така ще изисква SEC да предостави ясни насоки за регулиране на крипто индустрията, осигурявайки така необходимата яснота за инвеститорите и бизнеса, работещи в това пространство.

Публикацията: "Законодателят се противопоставя на председателя на SEC" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Cardano се срина ...
Cardano се срина : ADA падна със 17% за 24 часа – анализ на факторите за срива

Cardano падна рязко: ADA се понижи със 17% - разгадаване на срива на Cardano В бурен обрат на събитията Cardano, често смятан за последовател...

Халвинга на Битко...
Халвинга на Биткойн се очаква на 20 април: обратното броене е в ход

Биткойн халвинга е определен за 20 април: Обратното броене започва, докато миньорите се подготвят за намаляване на възнаграждението...

Биткойн се кориги...
Биткойн се коригира: ETH и SOL следват примера

Пазарът на Биткойн и криптовалута преживява корекция на фона на геополитическа несигурност След забележителен скок в цената си през...

Крипто пазарът е ...
Крипто пазарът е мечи, цените на XRP, TON и DOT падат рязко

Мечи тенденции превземат пазара на криптовалути: XRP, TON и DOT усещат въздействието През последните 12 часа крипто-пазарът пое мечи обрат,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!