Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

1inch стартира портал за разработчици в бета версия

Платформата ще предложи на разработчиците достъп до най-бързите, модерни и лесни за използване облачни софтуерни решения.

1inch Labs има удоволствието да обяви пускането на бета версията на своя портал за разработчици, платформа Web3 cloud SaaS (софтуер като услуга), предоставяща авангардни API за изграждане на нови продукти.

„Основната цел е да дадем на разработчиците бързи и ефективни софтуерни решения за създаване на нови Web3 продукти“, казва Сергей Кунц, съосновател на 1inch. „Ние основно предлагаме на разработчиците набор от Web3 строителни блокове, които им позволяват значително да спестят време, пари и труд. Всички тези решения са щателно тествани в 1-инчови продукти от 2019 г.”

Порталът за разработчици е пуснат в бета версия. През следващите няколко месеца разработчиците ще могат да тестват различни функционалности на наличните софтуерни решения.

Защо трябва да използвате портала за разработчици 1inch?

  • Доказани решения. Решенията, предлагани на платформата, са успешно тествани в продуктите на 1inch, като 1inch Wallet и 1inch dApp.

  • Надеждност. Сред проектите, които вече са интегрирали 1-инчови API, са водещите играчи в пространството Web3, включително MetaMask, Trust Wallet и Ledger.

  • Висока наличност. Порталът за разработка 1inch предлага SLA за безпроблемна работа от 99%.

  • Ниска латентност. 1-инчовите API предлагат на потребителите много кратко време за реакция, най-доброто на пазара.

  • Добре организирани данни. Висококачествените и надеждни данни са организирани в лесни за използване табла за управление.

  • Дълбока ликвидност. 1inch Swap API улеснява достъпа до множество източници на ликвидност в множество блокчейни.

  • Удобство за потребителя. Удобният интерфейс позволява на потребителите достъп до най-актуалната документация, разширени статистики за заявки и информация за всички основни надстройки на 1-инчови протоколи.

  • Гъвкав подход. Обещаващите стартиращи фирми могат да поискат специална корпоративна крайна точка безплатно за ограничен период от време.

Какви SaaS решения са налични?

1-инчов API за размяна

API за 1inch Swap получава на потребителя ценова оферта за количеството токени, които искат да разменят на конкретна блокова верига. Впоследствие 1inch Swap API, захранван от Pathfinder, авангарден алгоритъм за откриване и маршрутизиране, предоставя на потребителя най-ефективния суап път за самостоятелно попечителство. Благодарение на Pathfinder, 1inch Swap API предлага най-доброто изпълнение на атомен суап с множество пътища. За спестяване на разходи за газ се използва силно оптимизиран суап рутер. В допълнение, 1inch Swap API съчетава ликвидност от стотици хиляди източници на ликвидност в цялото пространство.

1inch спот цена API

1inch Spot Price API предоставя текущата спот цена на токена в поддържаните мрежи въз основа на наличната ликвидност.

1inch Balance API

1inch Balance API предоставя точна информация за баланси и квоти за крипто портфейли.

1inch Token API

1inch Token API позволява на потребителите да търсят всякакви токени по име, адрес или символ и да получават надеждна информация за тях, както и да получават най-често срещаните токени.

API на 1-инчов транзакционен шлюз

1inch Labs разкрива бета версия на портала за разработчици, давайки възможност за иновации в Web3

1inch Transaction Gateway API може да излъчва всяка транзакция към блокчейна в публичен или частен режим. Частните релета осигуряват MEV защита на транзакциите.

1-инчов API за портфолио

1inch Portfolio API предоставя достъп до точен анализ на данните за транзакциите в мрежите Ethereum, BNB Chain и Polygon. API анализира блокчейн транзакции, за да изчисли показатели за ефективност, което позволява на потребителите да проследяват ефективността на портфолиото и портфейла, като същевременно разкриват динамиката на пазара.

1inch Order Book API

1inch Orderbook API, базиран на 1inch Limit Order Protocol, улеснява поставянето и достъпа до суап поръчки в книга с поръчки.

Какви планове се предлагат?

В момента са налични два абонаментни плана, безплатен и корпоративен, като последният предлага по-голям брой заявки в секунда (RPS).

Корпоративният план е фокусиран върху висока гъвкавост, предоставяйки множество опции за персонализиране, в зависимост от специфичните нужди на проекта. Благодарение на този гъвкав подход, корпоративният план може да бъде еднакво подходящ за утвърдени проекти и обещаващи стартиращи фирми.

Безплатният план е насочен предимно към случаи на използване с нестопанска цел. Тя позволява на разработчиците, които биха искали да тестват функционалностите на платформата, да създават прототипни решения.

В бъдеще професионалните и бизнес плановете ще бъдат добавени, предлагайки още по-голям брой заявки в секунда (RPS).

ВАЖНО! Ако в момента използвате публичните версии на 1inch API, моля, абонирайте се за портала за разработчици. Публичните API ще бъдат оттеглени на 18 август.

Започнете да изграждате своя Web3 проект днес с 1inch API!

Публикацията на Светлана Петкова: "1inch стартира портал за разработчици в бета версия" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!