Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Политики за проверка на фактите


Политики за проверка на фактите

24 Crypto News Inc управлява строга програма за проверка на факти, насочена към борба с вирусна дезинформация, особено необосновани измами. Нашите партньори за проверка на фактите дават приоритет на идентифицирането и разглеждането на доказуемо неверни твърдения, които са навременни, актуални и имат значителни последствия.

Проверките на факти са упълномощени да преглеждат и оценяват различни форми на публично съдържание в 24 Crypto News Inc, включително статии, реклами, снимки, видеоклипове, барабани и публикации само с текст. Приоритет се дава на искове, свързани с избори, кризи, целеви групи, медицина и финансови рискове.

Въпреки това, определени видове съдържание не подлежат на проверка на фактите. Това включва клюки за знаменитости, развлечения, спортни новини и неправилно приписани цитати. Освен това политическите речи и статии с мнения са изключени от проверката на фактите, тъй като се считат за строго контролирани форми на изразяване в демократичните общества.

Въпреки това има изключения. Съдържание, представено като мнение, но базирано на невярна информация, все още може да бъде подложено на проверка на фактите. Освен това, ако политик сподели съдържание, което преди това е развенчано от проверяващите факти, то ще бъде понижено, придружено с предупреждение и отхвърлено от реклами.

По отношение на мненията, съдържащи дезинформация, проверяващите факти имат за задача да различат истинското мнение от съдържанието, маскиращо невярна информация като мнение. Съдържание, което директно съобщава за неверни твърдения, може да отговаря на условията за проверка на фактите, но ако приписва твърдението на трета страна и поставя под съмнение неговата истинност, то може да бъде оценено като „Липсващ контекст“.

Въпреки че 24 Crypto News Inc се занимава предимно с информация за криптовалути и криптопазари, съдържание, нарушаващо стандартите на Общността, като например дезинформация, допринасяща за насилие или намеса в избори, ще бъде премахнато независимо от оценките на проверката на фактите. Тези политики се прилагат универсално и не подлежат на изключения за политиците.

Топ крипто новини

Ръстът на цената ...
Ръстът на цената на XRP стимулира очаквания за пробив

Ръстът на цените на XRP предизвиква очаквания за пробив на фона на правна битка с SEC Общността на XRP наскоро стана свидетел на значително...

Shiba Inu вижда н...
Shiba Inu вижда нарастване на активността на китовете

Активността на китовете Shiba Inu нараства: Прозрения за стратегическо позициониране на фона на пазарни колебания Последните данни от...

Краткосрочен възх...
Краткосрочен възходящ сигнал за Uniswap и потенциален отскок за Cardano

Крипто анализаторът прогнозира краткосрочен бичи сигнал за Uniswap (UNI) и потенциален отскок за Cardano (ADA) Известният крипто търговец Али...

Биткойн (BTC) отб...
Биткойн (BTC) отбелязва скок в активността на китовете

Биткойн (BTC) свидетелства за нарастване на активността на китовете на фона на четвъртото преполовяване Завършването на четвъртото халвинг...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!