Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

20 работни навика за повишаване на производителността

Споделете 20 минималистични работни навика, отървете се от отлагането и ефективно подобрете работната ефективност:

1. Поддържайте работния плот подреден. Дръжте само един тефтер, канцеларски материали в чекмедже и декорации (включително зелени растения) най-много един.

2. Поставете всички елементи обратно на мястото им след употреба.

3. Избройте списъка с ежедневни задачи, попълнете един елемент и зачеркнете един елемент.

4. Подредете приоритетите според съдържанието на работата и срока за завършване и първо се заемете със спешните и важни графици.

5. Всички номера на сметки, пароли, информация за клиенти, изисквания за лидерство и друга информация се записват на фиксирано място и можете да ги прочетете директно, когато не сте сигурни. Целта на това е да не се губи от тривиални неща (но плащайте внимание на информационната сигурност).

6. Енергията на хората е ограничена, така че не изразходвайте твърде много енергия, за да завършите проблемите, които могат да бъдат решени с пари.

7. Своевременно записвайте проблемите, инцидентите, неуспехите и критиките на лидерите в работата, анализирайте-мислете-обобщавайте уроците и правилата и ги избягвайте следващия път.

8. Запишете всякакви идеи и мисли Добрата памет не е толкова добра, колкото лошата химикалка.

9. Използвайте правилно цялото време, за да се съсредоточите върху важна задача и не използвайте мобилни телефони, чатете или яжте леки закуски, освен при специални обстоятелства, и се стремете да я завършите наведнъж.

20 работни навика за повишаване на производителността

10. Когато трябва да търсите материали онлайн, отваряйте само страниците, свързани с текущото работно съдържание, и затваряйте всички останали.

11. Опитайте се да завършите едно нещо, преди да се заемете с друго.

12. Спазвайте подходящо разстояние от колегите, не се присъединявайте към тесни кръгове и не обсъждайте правата и грешките на другите с никого.

13. Темите за чат между колегите трябва да са добре известни, като времето, общественото благосъстояние и известни личности.Не говорете за други колеги, особено за лидери. Това включва работата, възложена от лидера, направените договорености за персонала и личните му дела.

14. Създайте си навика да преглеждате редовно. Може да бъде веднъж на шест месеца или веднъж месечно, в зависимост от естеството и нуждите на вашата работа. Правилно обобщете кои аспекти са били направени добре през изминалия период от време, кои трябва да бъдат подобрени, кои трябва да бъдат съобщени и кои трябва да се избягват.

15. Регулирайте времето, необходимо за влизане в работно състояние, така че да избегнете загуба за половин ден след сядане.

16. Направете план на път за работа и изяснете работния график за деня. Какво трябва да се направи, друга работа трябва да се заобиколи по този въпрос.

17. Откажете да правите лепенки на работното място и решително кажете „не“, когато има конфликт между молбата на колега и задачата, която трябва да бъде изпълнена.

18. За работа, възложена само от лидера, докладвайте на лидера след завършване на етап.Ако срещнете трудности и не сте сигурни, помислете за два комплекта решения предварително и след това докладвайте на лидера.

19. Колкото и да е натоварена работата, трябва да има време за самоусъвършенстване, заточване на ножа и цепене на дърва. Можете да изберете да четете професионални книги, да изучавате случаи на големи имена в индустрията, да получите златни сертификати в индустрията и т.н.

20. Не си поставяйте твърде много цели, добре е всеки път да изпълнявате по 1-2 неща. Дайте всичко от себе си и правете каквото можете, едно след друго, година след година.

Публикацията на Георги Минев: "20 работни навика за повишаване на производителността" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!