Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

„8.1 Експозиция“ 12 черни списъка с фондове, които се сринаха и избягаха или са на път да претърпят инцидент!

При мечия пазар хаосът изобилства и средствата са прикрити в маската на блокчейн, за да използват психологията на човешката „алчност“ за непрекъснато привличане на инвеститори. Въпреки това, според закона 80/20 на пазара, винаги ще има някой, който печели от него, и някой винаги ще губи от него, като губещият често е много повече от печелившия. В този привидно сложен инвестиционен свят трябва да поддържаме висока бдителност, за да не станем поредната жертва на измама от средства.

1. Coinfly Exchange: Тегленето на пари в брой е спряно и се смята, че бяга. Тази вълна от играчи и инвеститори на дребно ще бъде нарязана на парчета. Препоръчително е да отидете на обикновена голяма борса, ако искате да играете монети. Не играйте това В борсата за фазани има много злополуки на мечия пазар!

2. Standard Chartered (HK) Securities: първо фалшиви документи, след това намери така нареченото голямо V в името на препоръчаните акции, използва "обмен на едро" и "нова покупка на акции", за да подмами играчите да инвестират, и след това отказа да тегли пари в брой. Измамите, препоръчващи акции, се появяват безкрайно много, но през последните години те също бяха силно засегнати и много хора бяха арестувани. Феновете обръщат внимание на рисковете, не се страхувайте да играете.

3. Huajiuyuegou: Беше разкрито от служители преди, че организацията е затворена и събрана и поведението й е изключително лошо.След затваряне на мрежата и бягство, друга табела, наречена „Jiahuahui“, беше отворена и двете чинии бяха събрани в под формата на мол Праз, фенове, не се присъединявайте към забавлението или дори няма да знаете как да бъдете подрязани от Праз.

4. Търговска камара Jujin: фондове за хазарт, подобни на IGT. Ethereum рекламира, че разчита на изчислението на Chat GPT и големите данни, предоставени от Global Switch, с дневна лихва от 2 пункта, бързо теглене, не играйте, не инвестирайте!

5. ZB Exchange: Фен разпространи новината по-рано, че ZB Exchange е сенчеста, ZB (ZB) произволно е замразила потребителски активи и не е предоставила решение, а стабилната валута на платформата също е била отделена. Феновете, които все още играят в него, се оттеглят бързо, малката борса няма структура и репутация!

6. Слой 3: В момента популярността е много висока и много ръководители на екипи в кръга ми от приятели го настояват, но все пак искам да кажа, че това е чист фонд, пакетиран в проект за валутен кръг. Жегата е твърде висока, дава се твърде много, време е да бягаме! Фенове, не се присъединявайте към забавлението!

Преследване на валута: Каналите за онлайн хазарт ускоряват циркулацията на сиви и черни фондове, платформите за търговия с криптиране трябва да обърнат внимание на финансовите рискове

7. BIKERUSH: След STEPN има друг проект за верижна игра. Геймплеят и режимът са подобни. STEPN вече избяга, след като пресече вълна. В момента няма много верижни игри, които могат да се играят. Ракът беше толкова популярен преди, а сега няма Тихо е, така че феновете трябва да спрат да се присъединяват към забавлението, мечият пазар защитава принципала е най-голямата победа!

9. Фондация YGL Inkyara: Huayinghui имитира диска, като твърди, че е фондация под американския Shike Circle, а фондацията се нарича YGL Inkyara Foundation; фалшива пропаганда, не вярвайте и Huayinghui е избягал тихо, Колко добре може имитация на дискове, не пускайте!

10. Aidou Shuzang: Имаше гръмотевична буря и самата звезда опроверга слуховете и го удари в лицето, използвайки публичност на знаменитост.Той дори замрази акаунта на потребителя без причина, забрани тегленето на пари и т.н.Феновете не трябва да играят игри с това вид търговец. Няма крайна сметка, не играйте.

11. PAGADI: Фондовият диск на машини за копаене, залог от 100U ще бъде даден за регистрация и няма да бъде изтеглен без презареждане. Вероятно ще бъде краткотраен диск. Фенове, не се присъединявайте към забавлението! 7 , Сингапур MST: Този проект е фалшив на фона на публичността, а бизнес моделът е много старомоден модел на отстъпки и дърпането на главите на хората е заподозряно в пирамидални схеми. Най-общо казано, този проект е пазар на фондове, управляван от китайци Моля, не го докосвайте и стойте настрана.

12. Светът на планините и моретата: Колкото и пари да са били събрани в началото, празът също е наранен сега. Няколко екологии са планирани, но нито една от тях не може да бъде реализирана онлайн. С други думи, Ethereum просто не може позволете си да играете или да загубите. В името на финансовото управление на NFT голям брой хора избутаха парите на баби и дядовци и лели и сега те просто лежат на земята. Twitter публикува новини, но действието на екологията и обещания за възстановяване инвеститори не е свършено. Честно казано, забавно е. Малко е отвратително! Освен това петимата основатели на практика са напуснали Чунцин. Чух, че са отишли ​​в Шенжен. Един Гоужуанг дори промени номерата на WeChat и мобилните телефони, за да избегне контакт с инвеститори !Не ме питайте защо защо знаете толкова ясно, защото на моя добър приятел в кръга отрязаха стотици хиляди и сега подготвям материали за защита на правата си!

Zero Lu project: EdgeSnartChain edge computing: проект за копаене, стартиран в 20:00 ч. на 25 юли, безплатно, 0 Lu, едно копаене и двойно копаене и може да получите както POST, така и ETH и можете да теглите пари в брой, когато харчите 0,1 ETH!

Основната мрежа се очаква да бъде пусната преди края на тази година и технологията не е лоша.С технологията против изтриване IP на мобилен телефон може да бъде регистриран само веднъж, а копаенето трябва да се кликва отново на всеки 24 часа. Първото копаене трябва да види повече от 20 S реклама, нямате нужда от нея по-късно, можете да щракнете, за да я получите по всяко време, и след като щракнете, за да я получите, обратното броене ще се рестартира за 24 часа. Сега официалната им промоция е 1POST=1USDT, двустепенен доход, промоцията увеличава дохода, колкото по-висока е изчислителната мощност, толкова повече можете да копаете !През първите няколко дни той беше актуализиран и надстроен няколко пъти. По-късно бяха създадени повече от 20 сървъра и мрежовият интерфейс е много плавен! Счита се за проект с нулеви роли с добра сила и популярност. Вземам връзката или директно сканирам снимката по-долу, за да се включа директно или бутон ➕

Публикацията на Наталия Иванова: "„8.1 Експозиция“ 12 черни списъка с фондове, които се сринаха и избягаха или са на път да претърпят инцидент!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!