Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ако нямате тези манталитети, когато сключвате договор, вие сте обречени да бъдете праз!

В допълнение към точния анализ и прогноза, манталитетът също е много важен за инвестирането в цифрови активи (като закупуването на Биткойни). Често не визията и технологиите в крайна сметка определят дали правим пари или не, а дали имаме здравословен инвестиционен манталитет.

И така, как да създадем здравословен инвестиционен манталитет? Наистина е трудно да контролирате напълно собствения си манталитет, но този пазар ни предоставя много инструменти, които могат да ви помогнат да го контролирате. Например стоп загуба, без значение кога, колкото и да сте сигурни, докато отваряте сделка, трябва да запомните да зададете стоп загуба, така че да можете поне да контролирате загубата и да избегнете така нареченото заключване - в ситуация.

Xiaofeng състави няколко правила за търговия за всички, както следва:

1. Стриктно управление на средствата

Не трябва да има натиск върху принципала; не можете да продължите да увеличавате позицията си, ако извършите правилната транзакция; не позволявайте на другите да търгуват вместо вас; вие сте отговорни за собствените си пари; някои.

Много е важно директорът да е без стрес. Ако парите ви са взети назаем, вие се излагате на риск от самото начало, тъй като парите ви могат да бъдат принудително изтеглени по всяко време, което сериозно ще повлияе на вашия манталитет при търговия.

Например, държите поръчка, която е в съответствие с общата тенденция, но все още не сте реализирали печалба или дори не сте били малко покрити. Но в този момент спешно се нуждаете от парите за спешен случай. В този момент ще бъде лесно за хората да вземат грешни решения, или да намалят позициите си преждевременно и да напуснат пазара, или да купуват повече, когато не правят пари, мислейки за разпределяне на цената Цената бързо се удвои. Идеята разбира се е добра, след като преценката е грешна, грешката ще се добави към грешката!

2. Стриктен контрол на риска

Този контрол на риска е стоп загуба, а строгият механизъм за стоп загуба е необходимо условие за дългосрочно оцеляване.

Защо добрите монети са навсякъде, когато нямате пари?

Докато стриктно контролирате рисковете, стоп печалбата може да бъде по-малко твърда. Най-добре е да не поставяте стоп печалба или как да оставите печалбата да тече? Ако се страхувате от прибиране на печалба, тогава използвайте метода на преместване на стоп загубата, за да защитите печалбите ~

3. Желязоподобно изпълнение

Има много начини да печелите пари на този пазар. Защо различните хора правят един и същ начин по различен начин? Това е заради разликата в изпълнението. Без добра сила за изпълнение, всички добри методи не могат да проявят най-голямата си сила.

4. Последователност на позициите

Това също е много важно. Най-добре е да заемате една и съща позиция всеки път, когато отваряте позиция, така че вероятността да играе роля, в противен случай високият процент на успех може също да ви накара да загубите пари.

Ако степента на успеваемост на вашата операция е 80%, но позицията ви е непоследователна, понякога е 20% от позицията, а понякога е пълна, ако се случи да са двете грешки, когато сте пълни, много е вероятно да успейте във високи Загубени пари под курса. Всеки може да се замисли дали това е така при собствените му операции.

Препоръчително е начинаещите да правят спот търговия за 30% всеки път, когато отворят позиция, и ако го направят правилно два пъти подред, позицията ще бъде пълна. Договорът ще отваря 5% от позицията всеки път. Не подценявайте тези 5%. С 10 пъти ливъридж, това е еквивалентно на 50% от спот позицията. Ако играете 20 пъти ливъридж, това е еквивалентно на 100% от позицията на място.

резюме:

Накратко, поддържането на здрав инвестиционен манталитет е единственият начин за по-добро инвестиране и търговия. Знайте как да приемате подходящи загуби и да използвате правилния метод, за да избегнете загуби.

Публикацията на Николай Кръстев: "Ако нямате тези манталитети, когато сключвате договор, вие сте обречени да бъдете праз!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!