Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Алгоритъмът за машинно обучение определя цената на XRP за 31 юли 2023 г

Въпреки че по-широкият пазар се възползва от скока на цените на Биткойн (BTC) и си възвръща нивото от $31 000, XRP се бори да си върне прага от $0,50.

Инвеститорите с нетърпение търсят следващия катализатор, който би могъл да тласне XRP напред, особено с продължаващото дело Ripple срещу Комисията за борсите на САЩ (SEC), което добавя към преобладаващата несигурност на пазара.

Добавяйки нюансирана перспектива, PricePredictions, известна платформа за проследяване и анализ на крипто, използва усъвършенствани алгоритми за машинно обучение, за да генерира ценова прогноза за XRP. Според прогнозата се очаква XRP да достигне $0,459 до 31 юли 2023 г. Тази оценка показва спад от текущата му цена, считано от последните данни, извлечени на 6 юли, както се съобщава от Finbold.

XRP 30-дневна ценова прогноза. Източник: PricePredictions

За да постигне прогнозата, алгоритъмът за машинно обучение разчита на обширния анализ на множество индикатори за технически анализ (TA), включително дивергенция на подвижна средна конвергенция (MACD), среден истински диапазон (ATR), ленти на Болинджър (BB), индикатор за относителна сила (RSI) ), и други.

XRP ценови анализ

Алгоритъмът за машинно обучение определя цената на SHIB за 30 юни 2023 г

В момента XRP показва търговска цена от $0,479, отразявайки деликатно пазарно състояние. Нивото на подкрепа се оценява на $0,44948, което показва праг, който може да предотврати по-нататъшно движение надолу.

От друга страна, нивото на съпротива е $0,5054, което означава значително препятствие, което цената може да се бори да преодолее.

XRP 7-дневен ценови анализ. Източник: Finbold

По отношение на техническите индикатори, XRP в момента се търгува над 200-дневната проста подвижна средна, което предполага положителна тенденция на пазара. Освен това през последните 30 дни XRP е преживял 17 последователни дни на повишения на цените, съставляващи приблизително 57% от наблюдавания период.

Намалявайки мащаба до по-голяма времева рамка, XRP демонстрира похвално представяне през последната година. Цената му се повиши с 49% през този период, надминавайки забележителните 83% от 100-те най-добри криптовалути на пазара.

Публикацията на Георги Минев: "Алгоритъмът за машинно обучение определя цената на XRP за 31 юли 2023 г" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!