Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ: MATIC се доближава до $1 сред потенциал за печалба

Анализ: MATIC се...
Анализ: MATIC се доближава до $1 сред потенциал за печалба

Polygon (MATIC) флиртува с нивото от $1 сред бичи скок

Polygon (MATIC) се движи на вълна от възходящ импулс през последните седмици, като стойността му скочи над нивото на съпротива от $0,9, приближавайки се по-близо до желаната марка от $1. Въпреки това, тъй като инвеститорите гледат с нетърпение на този крайъгълен камък, се препоръчва предпазливост на фона на потенциални маневри за теглене на печалба.

Polygon (MATIC) Последно състояние

Пътуването за Polygon (MATIC) беше белязано от стабилен възходящ тренд, свидетел на възраждане от 100-дневното дъно от $0,72. Неотдавнашният пробив над зоната на съпротива от $0,9 засили своята привлекателност, като биковете пламенно се опитват да си върнат прага от $1, исторически значим както технически, така и психологически.

Анализиране на ценовите тенденции на MATIC

Анализът на графиката разкрива разширен диапазон между нивото на подкрепа от $0,72 и нивото на съпротива от $0,927, като средната точка почива на приблизително $0,821. Трябва да се отбележи, че нивото от $0,9 се очертава като критичен определящ фактор, служейки като опорна точка, която след като бъде пробита, трансформира предишната съпротива в подкрепа.

Въпреки това, на фона на по-широк пазарен спад на 3 януари, MATIC претърпя съответен спад, оставяйки след себе си очевидна разлика в справедливата стойност. Въпреки последвалото рали до тази зона на справедлива стойност на 11 януари, биковете се поколебаха в поддържането на импулса. И все пак последните седмици показаха устойчивост, като индикаторите предполагат стабилна позиция.

Прегледи на MATIC: Оценка на динамиката на пазара

Solana (SOL) се доближава до съпротива сред процъфтяващите продажби на NFT

Ръстът на MVRV процента на MATIC отразява покачването на цените, хвърляйки светлина върху рентабилността на инвеститорите. Същевременно данните показват покачване на MATIC, държан от борсите през последните три седмици, сигнализирайки засилена пазарна активност.

На фона на тези развития призракът на теглене на печалби се очертава като потенциален натиск за намаляване на цените на MATIC. Въпреки това, на фона на бързото изкачване, някои инвеститори възприемат потенциална възможност за повторно влизане при повторно тестване на зоната от $0,9 до $1.

Навигация в движението на цената на MATIC

В момента MATIC се оценява на $0,9905, което отразява незначително намаление от 1%. Тъй като пазарната динамика се развива, инвеститорите се призовават да действат предпазливо сред потенциала за маневри за теглене на печалба и нестабилност.

Тъй като Polygon (MATIC) продължава своята възходяща траектория, вниманието остава фиксирано върху способността му да поддържа инерция и да наруши психологически значимата бариера от $1. На фона на вълнението, разумните стратегии за управление на риска са от първостепенно значение за навигиране в развиващия се пазар на пазарите на криптовалута.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ: MATIC се доближава до $1 сред потенциал за печалба" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Анализ и прогноза на цените на DOGE Текущо състояние Търговците станаха свидетели на спад в цената на Dogecoin (DOGE) с 4,89% през...

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!