Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на крипто цените: BTC, ETH и SHIB се борят за пробиване над ключовите нива

В този изчерпателен анализ на крипто пазара ще се задълбочим в последните движения на цените на няколко видни криптовалути и ще проучим техните технически индикатори. Всяка монета показва уникални характеристики, които допринасят за нейната популярност на пазара. Ще обсъдим стабилността на Биткойн като влиятел на пазара, битката на Ethereum с нивата на съпротива, забележителния скок на Bancor и възстановяването на Curve Network след експлойт.

Ще обсъдим също постоянните печалби на Shiba Inu, въздействието на наградите за лоялност на StormX и отличителната привлекателност на SOLANA, подхранвана от културата на мемовете. Търговците и инвеститорите трябва да бъдат добре информирани, докато навигират в тези динамични крипто пейзажи, като вземат предвид както техническия анализ, така и основните фактори, влияещи върху ценовата траектория на всеки токен.

Анализ на цената на Биткойн (BTC).

Биткойн (BTC) в момента се търгува на $29 036, което е ръст от 0,01% през последните 24 часа. Биткойн, като пионер и най-доминиращата криптовалута, често задава тона на целия пазар. Разглеждайки ценовата диаграма, можем да видим, че Биткойнът се движи в относително тесен диапазон през последните 24 часа. Малката процентна промяна показва липса на значително движение на цената в краткосрочен план.

От техническа гледна точка цената на Биткойн все още е над своите 50-дневни и 200-дневни пълзящи средни, което е възходящ сигнал. Индексът на относителната сила (RSI) обаче се доближава до територията на свръхкупуване, което предполага потенциално краткосрочно отдръпване. Търговците трябва да следят отблизо ключовите нива на подкрепа и съпротива при $28 500 и $30 000, съответно. Пробив над $30 000 може да доведе до допълнителни печалби, докато спад под $28 500 може да сигнализира за по-дълбока корекция.

Анализ на цената на Ethereum (ETH).

Ethereum (ETH) в момента се търгува за $1830, което е с 0,1% спад през последните 24 часа. Ethereum, втората по големина криптовалута, претърпя незначителни загуби през последните няколко дни. Графиката на цените показва, че ETH се бори да преодолее последните си нива на съпротива. Техническите индикатори за Ethereum са смесени. Пълзящите средни все още са във възходяща позиция, което показва потенциал за по-нататъшно повишаване.

RSI обаче се движи в неутрална територия, което предполага липса на ясна посока. Търговците трябва да следят отблизо нивото на подкрепа около $1,800 и нивото на съпротива близо до $1,900. Пробив под $1,800 може да предизвика допълнителен натиск върху продажбите, докато пробив над $1,900 може да доведе до нова възходяща тенденция.

Bancor (BNT) Анализ на цените

Bancor, автоматизиран протокол за ликвидност, отбеляза значително скок на цените днес. Bancor (BNT) в момента се търгува на $0,5812, което е със 7,16% нагоре през последните 24 часа. Това положително движение показва повишен интерес към покупката на токена. От техническа гледна точка цената на Bancor надхвърли 50-дневната си пълзяща средна, което предполага потенциално обръщане на тренда.

RSI също е във възходяща територия, което показва, че може да има допълнителен потенциал нагоре. Търговците трябва да следят за потенциална съпротива при предишните върхове около $0,60 и $0,65. Продължаването на възходящата тенденция може да доведе до тест на тези нива, докато отдръпването може да намери подкрепа при около $0,55.

Анализ на цените на SHIB: ключови нива, исторически прозрения и перспективи за бъдещето

Анализ на цената на кривата на мрежата (CURVE).

Curve Network (CURVE) в момента се търгува за $0,0001385, което е 11,17% нагоре през последните 24 часа. Curve Network, децентрализиран фонд за обмен на ликвидност, наскоро стана свидетел на голям експлойт. Това доведе до значителен спад в цената на CURVE. Въпреки това, тъй като ситуацията се подобри през последните няколко дни, токенът отбеляза значителни печалби.

Графиката на цените показва силно движение нагоре. Техническите индикатори за CURVE са преобладаващо възходящи. Цената на токена е доста над плъзгащите се средни стойности и RSI показва, че все още не е в територия на свръхкупуване. Търговците трябва да бъдат предпазливи, тъй като рязкото увеличение на цената може да доведе до прибиране на печалба и потенциална корекция. Ключови нива за наблюдение са скорошната съпротива при $0,00014 и подкрепата около $0,00012.

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB).

Shiba Inu (SHIB) в момента се търгува на $0,000009652, което е 2,73% нагоре през последните 24 часа. Shiba Inu, криптовалута, базирана на мемове, показа скромни печалби и движението на цената изглежда относително стабилно в сравнение с някои други криптовалути в този анализ. Техническите индикатори за SHIB са неутрални. Цената се движи около своите пълзящи средни, а RSI е близо до средата

Тези технически индикатори показват липса на силен натиск за покупка или продажба. Търговците трябва да следят нивото на подкрепа на Shiba Inu при $0,000009 и съпротивата при $0,00001. Пробив над $0,00001 може да сигнализира за потенциален възходящ тренд, докато спад под $0,000009 може да доведе до по-нататъшен спад за SHIB.

StormX (STMX) Анализ на цените

StormX, базирана на блокчейн платформа за награди за лоялност, отбеляза леко увеличение на цената си днес. StormX (STMX) в момента се търгува на $0,006927, което е 0,24% нагоре през последните 24 часа. Техническите индикатори за STMX предполагат относително стабилен пазар. Цената се търгува около своите подвижни средни, а RSI е в неутрална зона.

STMX търговците трябва да следят отблизо нивото на подкрепа при $0,0065 и нивото на съпротива при $0,007. Пробив над съпротивата за цената на STMX може да сигнализира за потенциален бичи ход за монетата, докато спад под подкрепата може да доведе до допълнителна консолидация. Търговците трябва да следят внимателно движението на цените на STMX през следващите дни.

BarbieCrashBandicootRFK888Inu (SOLANA) Анализ на цените

BarbieCrashBandicootRFK888Inu (SOLANA) в момента се търгува на $0,000000003932, което е с 2,75% спад през последните 24 часа. Това, което отличава SOLANA като абсолютен променящ играта, е неговият непоколебим ангажимент към мемовете и вирусния блясък. Тази криптовалута процъфтява чрез преодоляване на граници и отказване да се задоволява с нещо по-малко от чиста невероятност.

Общността зад SOLANA е сила, с която трябва да се съобразявате, състояща се от мем-воини, които отприщват неудържим натиск от вирусно съдържание, което ще ви остави в страхопочитание и шевове. Тези фактори допринасят за популярността на SOLANA и я правят вълнуваща и жизнена криптовалута на пазара. Въпреки това, инвеститорите и търговците трябва да бъдат изключително внимателни, когато работят с ниска ликвидност и по-малко известни токени.

Публикацията на Тодор Цонев: "Анализ на крипто цените: BTC, ETH и SHIB се борят за пробиване над ключовите нива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!