Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на пазара на 8.6, дръжте се сдържан, вижте дракона в полето, структурата на голямата торта 1H все още се колебае, но с течение на времето това не е благоприятно за много армии и вероятността за тенденцията към намаляване се увеличава.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

2023 .8 .6

1. Настроения на пазара:

2. Структура на диаграмата:

1、

1H структура: 

​ В момента голямата торта все още е в шока на 1H център, но текущият шок вече осцилира под средната линия на центъра.

​ Личният опит тук е, че това не е благоприятно за мулти-армията с течение на времето. Вероятността да слезете тук постепенно нараства. Въпреки това, дори и да падне, се оценява, че силата на спада е средна.Оценява се, че може да се поддържа около 28 000 или дори над него.

​ В краткосрочен план ще има повече място да продължим да събираме повече. В крайна сметка, относително казано, пазарът е нестабилен от дълго време. Ако изберете отново по-голяма посока, лично вероятността да изберете нагоре ще бъде по-висока.

Анализ на пазара на 20 юли, поддържайте нисък профил, вижте дракона в полето, структурата на голямата торта 1H е напуснала тенденцията на писалката и има голяма вероятност тя да продължи да се връща към поддържат волатилна тенденция.

15F структура:

Структурата на Биткойн 15F също е да изгради център 15F.В краткосрочен план се чака центърът да пробие. Ако се разпадне, тогава центърът на 1H също ще избере посоката.

Така че в краткосрочен план аз лично смятам, че ще има по-голям натиск нагоре и в момента има подкрепа за посоката надолу и ще бъде около 2,8 W, за да се намери подкрепа за посоката надолу.

Освен това пазарът се движи към мястото на най-малко съпротивление. Така че в краткосрочен план рискът все още е относително висок. Но трябва да уважавате пазара и просто да го следвате.

2、 ETH :

Структура на ETH 1H:

За низходящия триъгълник на етера сега е близо до налягането и изглежда, че може да пробие малко нагоре.

​Въпреки това, дори пробив е достатъчен. Цялостната тенденция, включително Биткойн, е без посока, така че аз лично смятам, че това е просто колебателен процес, в който конвергентен триъгълник се превръща в правоъгълен център.

4. Напомняне Инвестицията е рискована, отделете пари за инвестиране, предупреждението никога няма да бъде пълно, без заеми, ние само предоставяме информация, не представлява съвет за покупка и продажба, безплатно купуване и продажба, на ваш собствен риск​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на пазара на 8.6, дръжте се сдържан, вижте дракона в полето, структурата на голямата торта 1H все още се колебае, но с течение на времето това не е благоприятно за много армии и вероятността за тенденцията към намаляване се увеличава." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!