Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на потенциалното възстановяване на Шиба Ину (SHIB)

Анализ на...
Анализ на потенциалното възстановяване на Шиба Ину (SHIB)

Shibarium свидетелства за нарастване на транзакциите на фона на пазарни турбуленции: Анализ на потенциалното възстановяване на SHIB

Shibarium става свидетел на експлозивен скок в транзакциите, докато L2 мрежата на Shiba Inu набира скорост

Shibarium, мрежата от слой 2 за блокчейна на Shiba Inu (SHIB), наскоро претърпя безпрецедентен скок в обема на транзакциите, сигнализирайки забележим скок в активността на потребителите в рамките на екосистемата.

Според данните, извлечени от Shibarium explorer на 10 април, броят на транзакциите е бил скромна цифра от по-малко от 6000. Въпреки това, към момента на докладването, този брой е скочил до впечатляващите 288 690. Този забележителен скок подчертава значителен скок в приемането, тъй като ентусиастите на SHIB се стремят да преодолеят предизвикателствата, свързани с по-ниската производителност.

Въпреки че този скок в обема на транзакциите със сигурност е забележителен, важно е да се отбележи, че той все още не достига пика, наблюдаван на 16 март, когато транзакциите на Shibarium надхвърлиха границата от 1 милион.

Цените на SHIB и BONE намаляват на фона на по-широка пазарна турбуленция

Въпреки скока на транзакционната активност, по-широкият спад на пазара не пощади SHIB и свързаните с него токени. Към момента на отчитане цената на SHIB е $0,000024, отразявайки спад от 10,60% през последните 24 часа.

По подобен начин Bone ShibaSwap (BONE), токенът за управление на екосистемата Shibarium, също е усетил въздействието на пазарната турбуленция. В момента BONE се търгува на $0,63, отбелязвайки корекция от 9,73% в рамките на същия 24-часов период.

Анализ на шиба ину (SHIB): потенциални цели и нива на поддръжка

На фона на тези колебания в цените възниква въпросът: ще дойде ли Shibarium да спаси SHIB? Разглеждането на събитията от 16 март дава някои прозрения. По това време SHIB беше на цена от $0,000025. Само осем дни по-късно обаче стойността му скочи до $0,00031.

Въпреки че този исторически прецедент предполага потенциал за възстановяване на цената през следващите дни, от решаващо значение е да се признае разликата в обемите на транзакциите между тогава и сега, като текущите обеми са четири пъти по-ниски.

Анализиране на ключови показатели за потенциално възстановяване на цената

Въпреки предизвикателствата, няколко ключови показателя намекват за възможността за възстановяване на цената за SHIB. Трябва да се отбележи, че броят на 24-часовите активни адреси показа подобрение, като се покачи от по-малко от 5000 до близо 6000 към момента на докладване. Това покачване на активните адреси предполага нарастващ интерес към токена, което може да доведе до възстановяване на цената му от последните ниски нива.

Това настроение е допълнително потвърдено от пазарни данни, по-специално от показателя Weighted Sentiment. Weighted Sentiment анализира положителността или отрицателността на коментарите около даден проект, като отрицателното четене показва преобладаване на отрицателни настроения. В момента Weighted Sentiment за SHIB е положителен, сигнализирайки за общо доверие сред пазарните участници по отношение на потенциално съживяване на цените.

Пътят напред: Борба с упадъка с повишено търсене и активност

Въпреки че нарастването на транзакциите на Shibarium е положително развитие, то само по себе си може да не е достатъчно, за да обърне спада на SHIB, освен ако не е придружено от съответно увеличение на търсенето. Въпреки това, чрез комбиниране на повишена активност в мрежата с повишен натиск за купуване, има потенциал SHIB да излезе от сегашния си спад и да си възвърне стабилната позиция на пазара.

В заключение, макар че пътят напред може да представлява предизвикателства, неотдавнашният скок на транзакционната активност, съчетан с положителното пазарно настроение, предполага, че все още има надежда за възстановяване на SHIB. Тъй като екосистемата продължава да се развива и адаптира, остава да се види как тези развития ще оформят бъдещата траектория на жизнената общност на Shiba Inu и свързаните с нея токени.

Публикацията на Тодор Цонев: "Анализ на потенциалното възстановяване на Шиба Ину (SHIB)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Биткойн вижда важ...
Биткойн вижда важен сигнал за покупка

Биткойн вижда сериозен сигнал за покупка на фона на глобалното изместване на ликвидността Биткойн (BTCUSD) тихо задейства значителен сигнал...

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!