Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Ethereum: Потенциални тенденции и критични нива за търговците

Анализ на цената на...
Анализ на цената на Ethereum: Потенциални тенденции и критични нива...

Анализиране на движението на цената на Ethereum: потенциални тенденции и ключови нива

Родният токен на Ethereum, ETH, наскоро направи крачки към нивото на съпротива от $2871, последвано от значително възстановяване от над 9%, вдъхвайки надежда сред инвеститорите. Понастоящем ценовата траектория показва положителен импулс към 100-дневната проста пълзяща средна (SMA) и тренд линията както през 4-часовите, така и през дневните времеви рамки.

Поглед към диаграмата на Ethereum

Въпреки днешното движение към 100-дневната SMA и тренд линията, ETH продължава да търгува под тези критични индикатори. Тази тенденция предполага потенциално продължаване на движението на цените надолу, което сигнализира за предпазливост сред търговците.

Освен това, индикаторът на индекса на относителната сила (RSI), ключов показател, наблюдаван от инвеститорите, остава над неутралната зона от 50, което показва вероятността от продължаващо увеличение на цените.

Освен това, по-внимателно изследване на индикатора за конвергенция на подвижната средна (MACD) в 4-часовата времева рамка разкрива обещаващи сигнали. MACD в момента е позициониран над нулевата линия, като линията MACD пресича сигналната линия и се движи към неутралната зона, намеквайки за потенциално движение на цената нагоре.

Колко струва един Ethereum?

Анализ на цената на Ethereum: Ключови нива за наблюдение

Като се имат предвид историческите движения на цените на Ethereum, ключови нива на съпротива се наблюдават при $3250 и $3355, със стабилно ниво на подкрепа при $2819.

Ако Ethereum пробие нивото на съпротива от $3,250, това може да проправи пътя за по-голямо движение към второто ниво на съпротива от $3,355. Обратно, неуспехът да се надминат съществуващите нива на съпротива може да доведе до движение надолу към предишното ниво на подкрепа от $2,819. Нарушаването на това ниво на поддръжка може потенциално да доведе до нови по-ниски нива, за да се ориентират инвеститорите.

От последната актуализация, ETH намира подкрепа на ниво от $3140, демонстрирайки увеличение от 1,32% през последните 24 часа.

Заключение: Навигиране в ценова траектория на Ethereum

Докато динамиката на цените на Ethereum се развива, търговците трябва да останат бдителни, да следят отблизо ключовите индикатори и нива, за да се ориентират ефективно в потенциалните тенденции. Въпреки че се наблюдава положителен импулс в краткосрочен план, основната посока на движението на цената на Ethereum зависи от способността му да пробие нивата на съпротива и да поддържа нивата на подкрепа.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на цената на Ethereum: Потенциални тенденции и критични нива за търговците" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!