Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цената на Monero: Биковете защитават $135, докато цената се възстановява към $145

TL;DR Разбивка

  • Анализът на цената на Monero предполага движение нагоре до $145,00

  • Най-близкото ниво на подкрепа е 135.00

  • XMR е изправен пред съпротива при $140,00

Анализът на цените на Monero показва, че ценовото действие на XMR е намерило подкрепа при марката от $135,00. В момента ценовото действие се повиши до нивото от $138,00 и изглежда се възстановява допълнително.

По-широкият пазар на криптовалути наблюдава негативни пазарни настроения през последните 24 часа, тъй като повечето основни криптовалути регистрираха отрицателни движения на цените. Основните играчи включват BNB и XRP, записващи съответно 9,56 и 8,53 процента спад.

Анализ на цената на Monero: XMR пада до $135

Технически индикатори за XMR/USDT от Tradingview

В момента MACD е мечи, както е изразено в червения цвят на хистограмата. Освен това индикаторът показва силна инерция по време на публикуване, както се наблюдава в стръмната дълбочина на хистограмата. От друга страна, по-светлият нюанс на индикатора предполага нарастващ низходящ импулс, тъй като цената се връща обратно на нивото на подкрепа от $135,00.

EMA се търгуват под средната позиция, тъй като движението на нетната цена през последните десет дни остава силно отрицателно. В момента EMA се търгуват далеч една от друга, показвайки силен мечи импулс по време на публикуване. От друга страна, конвергентните EMA предполагат бавно намаляващ мечи импулс.

RSI падна в района на свръхпродаденост днес, тъй като натискът върху продажбите ескалира сутринта, причинявайки рязък спад на цената до марката от $135,0. По време на публикуване индикаторът се търгува близо до линията на свръхпродаденост при ниво на индекса 36,65, тъй като цената предполага силно мечи доминиране с възходящ наклон, предполагащ нарастващ бичи натиск при текущото ценово ниво.

Анализ на цената на Monero: XMR възстановява $140, могат ли биковете да продължат движението?

В момента лентите на Болинджър са широки, тъй като ценовото действие наблюдава висока волатилност в краткосрочните графики. Въпреки това, тъй като цената се движи нагоре от марката $135,00, лентите ще покажат допълнително разминаване. По време на публикуване долната граница на лентите осигурява подкрепа при марката $135,6, докато горната граница представлява ниво на съпротива при марката $147,4.

Технически анализи за XMR/USDT

Като цяло, 4-часовият анализ на цената на Monero издава силен сигнал за продажба по време на публикуване с 15 индикатора, подкрепящи мечките. От друга страна, само два от индикаторите подкрепят биковете, като показват малко или никакво бичи присъствие. В същото време девет индикатора стоят на оградата и не подкрепят нито една страна на пазара.

24-часовият анализ на цените на Monero също споделя това мнение и издава сигнал за продажба с 15 индикатора, подкрепящи мечките срещу само един, подкрепящ биковете. Анализът показва меча доминация в средносрочните графики с ниско възходящо присъствие при текущото ценово ниво. Междувременно останалите девет индикатора остават неутрални и не издават никакви сигнали по време на публикуване.

Какво да очаквате от анализа на цената на Monero?

4-часова ценова диаграма от Tradingview

Анализът на цената на Monero показва, че пазарът на Monero в момента е в низходящо рали, тъй като ценовото действие наблюдава пробив от марката $164,00 до ценовото ниво от $128,00. Биковете обаче направиха известно възстановяване и цената се повиши обратно до марката от $138,0.

Търговците трябва да очакват XMR да наблюдава възходящо движение от текущото ценово ниво, преди ценовото действие да намери силна меча съпротива. Предположението е подсилено от отклонението между краткосрочните и средносрочните графики, които предполагат съответно възходящи и мечи тенденции. Може да се очаква цената да се повиши до марката от $145,00.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на цената на Monero: Биковете защитават $135, докато цената се възстановява към $145" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!