Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на Arbitrum: мечките продължават, което води до спад на ценовите нива до $1,16

Днес анализът на цената на Arbitrum сочи към спад в стойността му. Мечките непрекъснато коригираха своя цикъл на низходящ тренд, което ясно се вижда на ценовите графики. Пазарът беше предимно повлиян от низходящия тренд, водещ до отхвърляне на всяко потенциално възходящо движение на цените след ценови скок, тъй като постигнатите печалби бързо се изтриват от натиска на продажбите.

Мечият импулс претърпя забележителен скок, както е посочено от последната актуализация, показваща спад в цената до $1,16. Това предполага, че е неизбежен по-нататъшен низходящ тренд и се очаква бъдещето да донесе неблагоприятни условия за пазара на криптовалута през следващите дни.

ARB/USD 1-дневна ценова диаграма: Arbitrum преживява първия си спад след вчерашния скок

1-дневната диаграма за анализ на цената на Arbitrum показва неочаквана низходяща тенденция на пазара. Този спад наруши поддържания преди това възходящ импулс. Въпреки това, монетата все пак успя да отчете 2,37% увеличение на стойността си през последните 24 часа и 0,93% увеличение през последната седмица. Обемът на търговията обаче е намалял с 19,53 процента, но има възможност за ръст през целия ден.

Мечките понижиха цената до $1,16 днес, което е по-ниско от вчерашната горна граница на цената. Цената падна под кривата SMA 50, която в момента се намира на $1,17, поради преобладаващата низходяща тенденция.

ARB/USD 24-часова графика. Източник:  Tradingview

Волатилността на пазара е сравнително лека и лентите на Болинджър показват средна стойност под подвижната средна (MA), която в момента е $1,18. Горната лента на Болинджър е отбелязана на $1,25, докато долната лента се наблюдава на $1,08. По отношение на резултата на индекса на относителна сила (RSI), той също показва намаляващ модел, достигайки индекс от 46 в долната половина на неутралната зона.

Анализ на цените на Arbitrum: мечките продължават, което води до спад на ценовите нива до $1,16

Ценови анализ на Arbitrum: Последни разработки и допълнителни технически индикации

4-часовият анализ на цената на Arbitrum показва, че низходящата активност продължава да доминира на пазара на криптовалута. Ценовите нива непрекъснато спадат и има голяма вероятност те скоро да достигнат нивото на подкрепа. По-рано през деня биковете се опитаха да повишат цената с някои моментни пикове, но усилията им се провалиха поради внезапния спад на цената.

Мечият тренд остана постоянен, сваляйки цената до $1,16. Пълзящата средна все още е позиционирана под стойността на цената, като стои твърдо на $1,162, докато цената я приближава.

ARB/USD 4-часова графика. Източник:  Tradingview

Волатилността на пазара е висока, докато лентите на Болинджър поддържат средна стойност от $1,17. Горната стойност на лентите на Болинджър е на нивото от $1,24, докато долната стойност е на $1,10. Освен това, RSI резултатът е намалял значително и в момента е на индекс 46, което се счита за неутрална стойност. Въпреки това, низходящата крива на RSI показва продажбена активност на пазара.

Решение цена анализ заключение

Въз основа на 1-дневен и 4-часов анализ на цените на Arbitrum е очевидно, че днес е настъпил значителен спад в ценовите нива. Мечките запазиха господството си, като постоянно натискаха цената надолу, което доведе до спад до $1,16. Като се има предвид настоящата тенденция, има голяма вероятност монетата да тества отново нивото на подкрепа от $1,08 в бъдеще. Ако мечият импулс се запази, това допълнително засилва възможността за постигане на това ниво на подкрепа отново.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Анализ на цените на Arbitrum: мечките продължават, което води до спад на ценовите нива до $1,16" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!