Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на ETHEREUM: На хоризонта ли са още спадове на цените?

В момента Ethereum среща препятствия в опита си да надхвърли последните си нива на съпротива, както е показано на ценовата графика. Техническите индикатори, отнасящи се до Ethereum, представят смесени сигнали. Това е така, защото цената в момента работи в рамките на модел на низходящ канал.

Цената на Ethereum в момента преминава през коригираща фаза след нейния напредък от диапазона от $1880 спрямо щатския долар. Възможно е ETH да изпита скок към марката от $1,820 преди усилието на биковете да започнат ново възходящо движение.

Ethereum срещна трудности при завладяването на зоната на съпротива около $1880, като впоследствие инициира коригиращо движение. Постепенно ETH показа спад под основното ниво от $1850, отразявайки поведението на Биткойн. Това спускане беше белязано от пробив на нивото на корекция на Фибоначи от 23,6%, изчислено от значителния възход, обхващащ от дъното от $1,800 до пика от $1,876.

Освен това, мечките успяха да натиснат цената под 50-часовата проста подвижна средна, засилвайки мечите настроения. За отбелязване е, че в момента се оформя модел на бичи флаг, включващ зона на съпротива близо до $1,860. Този модел се наблюдава на почасовата графика на търговската двойка ETH/USD.

В посока нагоре, непосредствената съпротива е на $1,860 и зоната на канала, последвана от ключова бариера на $1,880. Надхвърлянето на $1,880 може да доведе до стабилни печалби към $1,920 и потенциално $2,000. Разбиването на $2,000 може да доведе цената до $2,040 или дори $2,120.

Ако не може да надмине съпротивата от $1860, може да поддържа низходяща траектория. Първоначалната подкрепа надолу се намира около марката от $1840 или нивото на корекция на Фибоначи от 50%. Основната подкрепа се появява близо до зоната от $1,820 или долната тренд линия на канала. Неуспехът на биковете да поддържат подкрепата от $1820 може да предизвика значителен спад. Последващата значителна подкрепа е около нивото от $1,800.

Анализ на цените на ETHEREUM: Какво предстои на хоризонта за ETH след консолидацията?

Според анализа на цените на Coingabbar, пазарната капитализация на Ethereum в момента се оценява на приблизително $222,092,189,242. Прогнозираният обем на търговия за 24 часа се оценява на около $4,315,040,557.

КЛЮЧОВИ НИВА:

НИВО НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ: $1,880-$1,920

НИВО НА ПОДДРЪЖКА: $1,820-$1,780

Отказ от отговорност: Крипто не е регулирано и може да предложи значителни рискове. Възможно е да няма налични регулаторни средства за защита в случай на загуби в резултат на анализ на цените. В резултат на това, преди да се включи в транзакции, включващи крипто продукти, всеки инвеститор трябва да извърши задълбочено проучване или да потърси независим съвет.

$ETH

Публикацията на Наталия Иванова: "Анализ на цените на ETHEREUM: На хоризонта ли са още спадове на цените?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!