Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените в Sandbox

Високият процент адреси, държащи SAND, които са „Извън парите“, показва, че много инвеститори може да изпитват загуби при текущата цена. Въпреки това, отключването на 332 милиона SAND токена днес може да създаде натиск за продажба и временно да понижи цената.

Независимо от това, като се има предвид потенциалът за повишаване след ефектите от отключването, инвеститорите остават оптимистични за бъдещото представяне на SAND.

Следователно през последните 24 часа мечките контролираха пазара на Sandbox (SAND), тласкайки цената от $0,4014 до дъно от $0,3912. Цената на SAND падна с 1,67% по време на това писане до $0,3947 поради продължителен мечи натиск.

На фона на спада пазарната капитализация падна с 1,62% до $811,921,836, докато 24-часовият обем на търговия скочи с 62,64% до $87,321,155. Рецесията намали доверието на инвеститорите, което доведе до спад в пазарната капитализация. Едновременно с това увеличеният обем на търговия предполага, че инвеститорите се възползват от по-ниските цени на акциите по време на спада.

SAND/USD 24-часова ценова диаграма (Източник: CoinMarketCap)

На ценовата диаграма за SAND рейтингът на Aroon нагоре от 35,71% и рейтингът на Aroon надолу от 85,71% показва значителна низходяща тенденция. Високият рейтинг на Aroon надолу предполага, че SAND многократно е достигал по-ниски дъна и може да продължи да намалява.

Ако рейтингът на Aroon продължи да се покачва, това може да предполага, че низходящата тенденция в цените на SAND ще продължи. Независимо от това, ако рейтингът на Aroon нагоре започне да се покачва и надмине рейтинга на Aroon надолу, това може да сигнализира за потенциално обръщане на отрицателната тенденция.

The Sandbox се търгува с - 10,59% под нашата прогноза за цените за 5 юли 2023 г.

Лентите на канала Келтнер се движат на юг, с горната лента при 0,40670751 и долната лента при 0,39757559, което показва, че низходящият импулс на SAND е силен и вероятно ще се запази в обозримо бъдеще. Този ход отразява очакванията на търговците, че цената на SAND ще продължи да намалява бързо, но краткосрочните търговци може да имат отлична възможност за печалба.

SAND/USD 4-часова ценова диаграма (Източник: TradingView)

RSI стойността на SAND от 36,54 и скорошният спад под сигналната му линия показват, че в момента се търгува на неблагоприятен пазар, което го прави потенциална покупка за инвеститори, които искат да спечелят от текущите пазарни условия. Този спад показва, че натискът при продажба е по-значителен от търсенето при покупка, което предполага, че стойността на SAND ще продължи да пада.

На 4-часовата ценова диаграма за SAND, индикаторът Balance of Power (BOP) сочи на юг и има стойност от 0,10, което показва повишен натиск за продажба и вероятно началото на низходяща тенденция. Въпреки че цената на SAND е намаляла, значително увеличение на цената може да е неизбежно.

SAND/USD 4-часова ценова диаграма (Източник: TradingView)

В заключение, навигирането в предизвикателствата на SAND, оптимизмът на инвеститорите издържа на фона на мечи натиск и потенциални промени в тренда, намеквайки за динамичен пазар напред.

Отказ от отговорност:  цената е силно спекулативна и променлива и не трябва да се счита за финансов съвет. Минали и текущи резултати не са показателни за бъдещи резултати. Винаги проучвайте и се консултирайте с финансов съветник, преди да вземете инвестиционни решения.

$SAND $SAND $SAND

Публикацията на Светлана Петкова: "Анализ на цените в Sandbox" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!