Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на Wyckoff за Cosmos ($ATOM)

Отключване на бъдещи тенденции: Анализ на Wyckoff за Cosmos ($ATOM)

Анализът на Wyckoff (WA) е мощен инструмент, използван за дешифриране на сложния танц между търсене и предлагане, разкривайки мистериите зад пазарните движения. В това изследване насочваме вниманието си към криптовалутата Cosmos ($ATOM), използвайки Схема на натрупване на Wyckoff #1, с цел да съберем прозрения за потенциални бъдещи събития.

Анализиране на текущата фаза: Схема на натрупване на Wyckoff #1

Както е изобразено в схемата за натрупване на Wyckoff #1, Cosmos ($ATOM) в момента се намира във фаза D. Тази фаза се характеризира със значителен скок в търсенето, надделяващ над съществуващото предлагане, като по този начин предвещава ралита, белязани от по-големи обеми. По-специално скокът на обема близо до идентифицирания вторичен тест (ST) и пролетта подкрепя този разказ на Wyckoffian.

Въпреки че цялостната форма може да не съответства перфектно на схемата, стратегическото разположение на ST и Spring, съчетано с ясно изразения скок на обема, съответства на принципите на анализа на Wyckoff. От решаващо значение е да се признае, че отклоненията от идеалната форма могат да бъдат адресирани чрез изследване на Разширени схеми, предназначени да поемат такива аномалии.

Сигнали за повторно натрупване и последните развития

След като наскоро завърши фаза на повторно натрупване, Cosmos ($ATOM) преживява силно рали. В анализа на Wyckoff последната точка на подкрепа (LPS) често се очертава като подходяща входна точка за дълги позиции. Търсенето надделява над предлагането по време на фаза D, поставя началото на благоприятни пазарни условия.

Cosmos Hub (ATOM) се подготвя за възходящо рали

За да предостави контекст, статията препраща към схема на натрупване на Wyckoff #1 и схема на повторно натрупване. Тези схеми служат като чертежи за разбиране на движението на цените в рамките на Wyckoff.

Ценови цели за Космос ($ATOM)

Анализът на Wyckoff определя основна цел, разположена в горната част на диапазона за търговия. За Cosmos ($ATOM) тази цел е $18, като $15 са идентифицирани като предварителна цел, която трябва да бъде убедително надмината. Използването на метода за хоризонтално преброяване с диаграми с точки и фигури (PnF) дава допълнителна информация.

За да се вземат предвид разширените задръствания, щателен подход е от съществено значение. Чрез идентифициране на съответната колона по време на периода на пробив (от 13 декември до 20 декември 2023 г., обхващащ 7 бара), формулата за хоризонтално броене влиза в действие.

Формула: (Брой ленти) x (Размер на кутията) x (Размер на обръщане) Изчисление: 7 x $0,25 x 3 = $5,25

Добавяйки тази стойност към съответното дъно ($10,25), целта на PnF за Cosmos ($ATOM) излиза на $15,5.

Навигация по бъдещите траектории

При декодирането на анализа на Wyckoff за Cosmos ($ATOM) получаваме представа за текущата фаза на натрупване и потенциалните ценови цели. Прецизното прилагане на принципите на Wyckoff дава възможност за нюансирано разбиране на пазарната динамика, проправяйки пътя за информирани инвестиционни решения. Докато навигираме в сложността на крипто пазара, синергията на исторически модели и аналитични инструменти като Wyckoff Analysis служи като компас за предвиждане на бъдещите тенденции в Cosmos ($ATOM).

Публикацията на Наталия Иванова: "Анализ на Wyckoff за Cosmos ($ATOM)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!