Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Анализатор вижда...
Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP...

Пазарен ветеран сигнализира за възможно обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн

Тъй като Биткойнът продължава възходящата си траектория от декември 2022 г., XRP се бори да поддържа темпото, изпитвайки нестабилни движения на цените и постоянно слабо представяне спрямо водещата криптовалута. Пазарният ветеран Тони Северино обаче предполага, че XRP може най-накрая да е достигнал дъното спрямо Биткойн, намеквайки за потенциално обръщане на цената на хоризонта.

XRP се понижава спрямо Биткойн

Докато Биткойнът се повиши с 261% от декември 2022 г., XRP отбеляза само скромно увеличение от 27,8% през същия период. Това слабо представяне се приписва от някои на правната битка между Ripple и SEC. Въпреки опита за самостоятелен пробив през юли 2023 г. след правна яснота в Съединените щати, XRP се сблъска с корекция, падайки до дъно от $0,4225 през август 2023 г.

Анализ на пазара и възможно дъно

Низходящият тренд на XRP спрямо Биткойн се запази, с девет последователни месеца на загуби от август 2023 г. Въпреки това Тони Северино предполага, че XRP може да е достигнал прага, както е посочено от долния сигнал на месечната времева рамка. Този сигнал предполага потенциален край на постоянните спадове, сигнализирайки за обръщане на тенденцията и насърчавайки оптимизма сред инвеститорите.

Правене на паралели с предишни пазарни цикли

Анализ на цената на Биткойн: Altcoin Sherpa вижда възходящи признаци

Анализаторите правят паралели между текущото представяне на XRP и поведението му по време на пазарния цикъл през 2017 г. През 2017 г. XRP по подобен начин изпита низходящо представяне спрямо Биткойн, преди да достигне дъното и впоследствие да надмине BTC със значителна разлика. Този исторически прецедент засилва увереността в предстоящо покачване на цените за XRP.

XRP ценови цели и перспективи

Пазарните анализатори прогнозират оптимистични ценови цели за XRP, с фрактална цел от 0,00006486 BTC за XRP по време на потенциално рали. Това би довело XRP до стойност от $4,09 при текущата цена на Биткойн. Прогнозата за цената на XRP обаче също зависи от представянето на Биткойн, като потенциалните цели варират от $5,51 до $6,48, ако Биткойн достигне прогнозираните нива от $85 000 до $100 000.

Текущ ценови статус и краткосрочни цели

В момента се търгува на $0,5213, XRP се стреми да се възстанови от загуба от 20,44% през предходния месец. За да постигне краткосрочни цели, XRP трябва да преодолее множество нива на съпротива, включително основното при $0,5582 (Фибоначи 0,5), с допълнителни препятствия при $0,5916 и $0,60.

Заключение

Докато XRP навигира при потенциални обръщания на цените спрямо Биткойн, пазарните анализатори и инвеститорите следят отблизо сигналите за фаза на достигане на дъното и очакват възобновяване на представянето на XRP. Имайки предвид исторически прецеденти и оптимистични ценови цели, общността на криптовалутите очаква по-нататъшно развитие в пътуването на XRP в рамките на динамичния пазар на криптовалути.

Публикацията на Георги Минев: "Анализатор вижда признаци на потенциално обръщане на цената на XRP спрямо Биткойн" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!