Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализиране на тенденциите на цените на Биткойн след халвинга

Анализиране на...
Анализиране на тенденциите на цените на Биткойн след халвинга

Навигация в динамиката на цените на Биткойн след халвинга: Прозрения на анализатори

След приключването на събитието за халвинг на Биткойн (BTC) през 2024 г. вниманието на пазара се насочи към ценовата траектория на криптовалутата, която показа забележима волатилност в краткосрочен план.

Преди халвинга Биткойн имаше за цел да поддържа стабилност над границата от 65 000 долара. Водещата криптовалута обаче се бори да задържи тази позиция, изправена пред непосредствената заплаха да падне под нея.

На фона на тази несигурност крипто анализаторите предложиха прозрения какво да очакваме по отношение на оценката на Биткойн след халвинга.

Анализ на Rekt Capital: Диапазон на повторно натрупване след преполовяване

В скорошен анализ, споделен в X (бивш Twitter) на 20 април, Rekt Capital идентифицира модел, наречен „диапазон на повторно натрупване след преполовяване“, който обикновено следва „проследяването на Биткойн преди преполовяването“.

Според Rekt Capital периодът преди преполовяването поставя началото на следващия цикъл в пътуването на преполовяване на Биткойн, като дъното на това обратно проследяване служи като основа за повторно натрупване. Тази фаза на консолидация подготвя потенциален пробив в параболичен ръст.

Прозрение на El_crypto_prof: Потенциално дъно на цената

Настроенията за Биткойн след халвинга се променят на фона на волатилността на цените

Добавяйки към оптимизма, анализаторът El_crypto_prof предположи, че Биткойнът може да е намерил дъното си, намеквайки за потенциален обрат в ценовата му траектория. Експертът подчерта значението на възстановяването на определени технически нива преди преполовяването, модел, наблюдаван в предишни пазарни цикли, предшестващи значителни възходящи движения.

Пазарни индикатори и несигурност

Въпреки тези прозрения, Биткойн продължава да се сблъсква с мечи настроения, като различни пазарни индикатори сигнализират за устойчиви загуби за криптовалутата. По-специално, средните такси за транзакции на Биткойн надхвърлиха границата от $100 за първи път след преполовяването на 20 април, което потенциално показва разпродажба.

Несигурността е голяма, особено като се има предвид отклонението на Биткойн от историческите тенденции, като достигна своя рекорд преди събитието за преполовяване. В резултат на това предвиждането на по-нататъшен импулс нагоре остава предизвикателство, въпреки че потенциалът за повишена волатилност продължава.

Текуща динамика на цените и технически анализ

В момента Биткойнът се върна, след като за кратко докосна нивото от $64 000, като в момента се търгува на $63 865, отбелязвайки спад от над 5% през последните седем дни.

Техническият анализ от TradingView от 20 април предполага мечи настроения, с индикатори, пълзящи средни и осцилатори, съответстващи на настроенията за продажба.

Въпреки че тези анализи предлагат ценна представа за потенциални бъдещи движения, непредвидени събития като ескалиране на геополитическо напрежение могат бързо да променят траекториите на цените, подчертавайки необходимостта от предпазливост и адаптивност при навигирането на пазара на криптовалута.

Публикацията: "Анализиране на тенденциите на цените на Биткойн след халвинга" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Shiba Inu е изпра...
Shiba Inu е изправен пред натиск от продажби: Предстои ли корекция на цената?

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB) Колебливостта на цените на Shiba Inu остана висока миналата седмица, наблюдавайки значителни колебания...

Solana се консоли...
Solana се консолидира в мечи модел на вимпел: показателите предполагат мечи настроения

Анализ на цените на Solana (SOL). В момента цената на Solana се консолидира, за да формира модел на вимпел след значителен скок нагоре през...

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!