Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Arbitrum може да бъде най-добрата Layer - 2 игра на бичия пазар, ето защо

Въведение:

Сборното решение Layer-2, Arbitrum, привлече вниманието на крипто общността, тъй като се очертава като виден играч на пазара. Предлагайки по-бързи и по-евтини транзакции в мрежата Ethereum, Arbitrum успя да си осигури значителен дял от пазара на блокчейн Layer-2. Със значително мнозинство от заключената обща стойност (TVL) в блоковите вериги на ниво 2, Arbitrum доказва своята стойност като лидер в този сектор. В тази публикация в блога ще проучим доминирането на Arbitrum в TVL, ще сравним ефективността му с други мрежи от ниво 2 и ще обсъдим потенциала му на предстоящия бичи пазар.

Доминиране на Arbitrum в Layer-2 TVL:

Според данни от DeFiLlama, Arbitrum в момента представлява около 70% от общата стойност, заключена във всички блокчейни на ниво 2. Въпреки че е сравнително нов участник на пазара, Arbitrum надмина своите конкуренти по отношение на TVL. С TVL от $2,794 милиарда, Arbitrum надмина Polygon и Optimism, които имат TVL от $1,088 милиарда и $907 милиона, съответно. Този значителен пазарен дял говори за нарастващата популярност и възприемане на Arbitrum в рамките на крипто общността.

Сравнение с ежедневни активни потребители: Докато Arbitrum води по отношение на TVL, Polygon поема лидерството при ежедневни активни потребители. През последните 24 часа Polygon регистрира над 404 000 активни потребители, докато Arbitrum имаше 161 273 активни ежедневни потребители, следван плътно от Optimism с 104 927 активни ежедневни потребители. Струва си да се отбележи, че ежедневните активни потребители могат да бъдат решаващ показател за измерване на ангажираността и приемането на мрежата.

Обем и производителност:

По отношение на обема на търговия, Arbitrum засенчва своите конкуренти с 24-часов обем от $481 милиона. Polygon регистрира обем от $240 милиона, докато Optimism изостава с едва $75 милиона. Това демонстрира силната търговска активност и ликвидност в мрежата на Arbitrum.

Потенциалът на бичия пазар:

Arbitrum може да е най-добрият Layer - 2 на бичия пазар

Въпреки сравнително бавния старт за неговия роден токен, ARB, по време на мечия пазар, нарастващата популярност и доминация на Arbitrum в пространството на слой 2 може да го позиционира за значително представяне на предстоящия бичи пазар. Ако блоковите вериги от слой 2 продължат да набират сила и да растат, ARB има потенциала да възпроизведе успеха на други родни токени, като MATIC, които претърпяха значителен скок на цените по време на бичия пазар през 2021 г. Ако историята се повтори, ARB потенциално може да достигне $10 на следващия бичи пазар.

Текуща пазарна тенденция:

Понастоящем ARB следва общата пазарна тенденция, преживявайки 9,34% увеличение на цената през последните 24 часа. Към момента цената на ARB е $1,24, което отразява положителните настроения около проекта.

Заключение:

Доминирането на Arbitrum в TVL и нарастващата му популярност в пространството Layer-2 подчертават потенциала му да се превърне във важен играч в крипто индустрията. Тъй като пазарът се развива и търсенето на Layer-2 решения се увеличава, представянето на Arbitrum на предстоящия бичи пазар може да бъде ключов фактор за наблюдение. Със своя роден токен, ARB, показващ обещаващи признаци, инвеститорите и потребителите с нетърпение очакват следващата фаза на растеж за Arbitrum и екосистемата Layer-2 като цяло.

$ARB

Публикацията на Георги Минев: "Arbitrum може да бъде най-добрата Layer - 2 игра на бичия пазар, ето защо" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!