Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Артър Хейс разкрива 8 алткойни, подготвени за растеж в сезона на крипто Бул Рън

Артър Хейс разкрива 8...
Артър Хейс разкрива 8 алткойни, подготвени за растеж в сезона на...

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс идентифицира 8 алткойни, готови за растеж

Артър Хейс, съоснователят на BitMEX и главен инвестиционен директор в Maelstrom, разкри подбрана селекция от осем алткойни, които според него ще процъфтяват в предстоящия сезон на крипто бикове. Тези скъпоценни камъни с ниска капитализация, внимателно подбрани от Хейс и неговия екип, са готови да предизвикат вълни на пазара на криптовалути със своите завладяващи разкази и иновативни предложения.

Стратегически инвестиции в обещаващи алткойни

В скорошна публикация в Substack Хейс очерта стратегическите инвестиции на Maelstrom в алткойни, подчертавайки техните силни сюжетни линии и потенциал за значителен растеж. Сред открояващите се предложения са dYdX, GMX, Flare, Pendle, Krav, Elixir, Ethena и Axelar.

dYdX: Предефиниране на безсрочните договори

dYdX се откроява като децентрализирана платформа, която революционизира търговията с безсрочни договори в крипто пространството. С нарастващ контрол върху централизираните операции, dYdX предлага устойчива на цензура алтернатива за крипто инвеститорите.

Flare: Улесняване на достъпа до данни с висока степен на интегритет

Основната роля на Flare в предоставянето на достъп до данни с висока степен на интегритет от различни блокчейн мрежи привлече вниманието на Хейс, позиционирайки го като ключов играч в развиващия се крипто пейзаж.

Pendle: Овластяване на DeFi ентусиасти

Блокчейн протоколът на Pendle предлага усъвършенствана DeFi платформа, предоставяща на потребителите достъп до фиксирани и гъвкави доходи на заключени токени. Неговият новаторски подход към децентрализираното финансиране привлече значителен интерес от страна на инвеститорите.

Възприемане на ролята на Chief Story Officer

Артър Хейс изразява загриженост за Биткойн

В забележително съобщение Хейс намекна за потенциална промяна в ролята си от главен инвестиционен директор към главен директор по истории в Maelstrom. Той подчерта важността на разказването на истории в блокчейн пространството, предполагайки, че завладяващите разкази могат да стимулират успеха на блокчейн проектите.

Технологията като инструмент, историята като двигател

Хейс подчерта идеята, че технологията служи като инструмент, докато разказването на истории служи като движеща сила зад успеха на проекта. Той подчерта необходимостта както от пътни карти на макро-, така и на микро-истории, за да задвижат блокчейн проектите в светлината на прожекторите.

Изследване на нови хоризонти в Web3

Гледайки напред, Хейс подчерта уникалните стойностни предложения, предлагани от избраните алткойни в екосистемата Web3. Той изрази особен интерес към проучване на преминаването от централизирана към децентрализирана търговия с деривати и скока на лихвените суап проценти в екосистемата за залагане на ETH.

Повишаване на алткойните със завладяващи разкази

Като бъдещ главен директор на Maelstrom, Хейс има за цел да разшири разказите около алткойните, трансформирайки пренебрегвани проекти в утвърдени организации със значителен потенциал за печалба. Чрез своето умение да разказва истории, Хейс се стреми да се справи с предизвикателства като междуверижно свързване на активи без необходимост от традиционни блокчейн мостове.

Заключение

Проницателните прозрения и стратегическото предвиждане на Артър Хейс позиционират Maelstrom като пионер в идентифицирането на обещаващи алткойни със завладяващи разкази. Докато крипто пейзажът продължава да се развива, фокусът на Хейс върху разказването на истории обещава да отключи нови възможности и да стимулира растежа в пространството на цифровите активи.

Публикацията на Николай Кръстев: "Артър Хейс разкрива 8 алткойни, подготвени за растеж в сезона на крипто Бул Рън" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!