Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Axie Infinity Classic се завръща с гръм и трясък: AXS нараства с 34,06%

Axie Infinity Classic...
Axie Infinity Classic се завръща с гръм и трясък: AXS нараства с...

Axie Infinity Classic се завръща с гръм и трясък: AXS нараства с 34,06%, печели много възходящ рейтинг

Axie Infinity (AXS) направи удивително завръщане, скоквайки с впечатляващите 34,06% в понеделник, противопоставяйки се на по-широката тенденция на крипто пазара, който отбеляза незначителен спад от 0,28%. За отбелязване е, че Axie Infinity Classic се появява отново с вълнуващи промени и подобрения. В тази актуализация се присъединете към Pandapops, докато изследваме обновения Axie Infinity Classic и се задълбочаваме във факторите зад много възходящата оценка на AXS от InvestorsObserver.

Възраждането на Axie Infinity Classic

Завръщането на Axie Infinity Classic въвежда нова вълна от промени и подобрения, обещавайки завладяващо изживяване за играчи, нетърпеливи да се изкачат до върха на света на крипто игрите. Pandapops ви води през новите функции, подчертавайки елементите, които правят Axie Infinity Classic завладяващ избор за ентусиасти, които искат да се потопят отново в играта.

Много възходящ рейтинг на InvestorsObserver

InvestorsObserver присъди много бичи рейтинг на Axie Infinity (AXS) в понеделник, отразявайки изключителното представяне на крипто. В контекста на по-широк крипто пазар, който беше свидетел на лек спад, значителният ръст на Axie Infinity се откроява като доказателство за неговия възходящ импулс.

Анализ на оценката на настроението

Axie Infinity (AXS) нараства със 160% през 2023 г.

През последните пет дни Axie Infinity неизменно печелеше много възходящ рейтинг в рейтинга на настроенията на InvestorsObserver. Този резултат оценява ефективността на криптовалутата въз основа както на движението на обема, така и на цените през този период, като предлага на инвеститорите ценна информация както за краткосрочни възможности за търговия, така и за дългосрочни инвестиционни решения.

Ценови нива и пазарна позиция

В момента Axie Infinity се търгува близо до петдневния си връх, достигайки $10,7. Въпреки че токенът е с 2,29% под този връх, той остава значително по-висок от петдневното си дъно от $6,82, със забележително увеличение от 56,81%. Текущите ценови нива показват, че Axie Infinity е позициониран над съпротивата, с подкрепа при $7,25 и съпротива при $9,08, потенциално навлизайки във волатилна фаза, ако текущото рали загуби инерция.

Прозрения за обема на търговията

Въпреки забележителния скок, Axie Infinity напоследък търгува при сравнително малък обем. Това предполага, че настоящият обем е под средния обем, регистриран през последните седем дни, което повдига въпроси относно устойчивостта на настоящия импулс. Търговците и инвеститорите трябва внимателно да наблюдават динамиката на обема, тъй като тя играе решаваща роля при измерването на силата и издръжливостта на продължаващото рали.

Възраждането на Axie Infinity, съчетано с представянето на Axie Infinity Classic, бележи една вълнуваща глава за този феномен на крипто игрите. Много възходящият рейтинг от InvestorsObserver подчертава положителното настроение около AXS, въпреки че по-широкият крипто пазар изпитва незначителни колебания. Докато Axie Infinity продължава да завладява крипто общността, заинтересованите страни трябва да останат бдителни, като вземат предвид фактори като ценови нива, пазарно позициониране и обем на търговия, за да вземат информирани решения в тази динамична и потенциално нестабилна среда.

Публикацията на Тодор Цонев: "Axie Infinity Classic се завръща с гръм и трясък: AXS нараства с 34,06%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Цена на Биткойн д...
Цена на Биткойн днес: $66K на фона на възходяща тенденция

Анализ на пазара на Биткойни: 17 май 2024 г Актуализация на цената на Биткойн Към 17 май 2024 г. цената на Биткойн е 66 303 долара с...

Технически анализ...
Технически анализ на Рипъл (XRP) и бъдещи прогнози

Прогноза за цените на рипъл (XRP): Устойчивост на фона на пазарна волатилност XRP отбеляза значително увеличение през последните 24 часа,...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!