Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Бичът на Биткойн се очаква след 32 дни!

Графиките показват, че водещата криптовалута Биткойн (BTC) може да бъде готова за възход след 32 дни. Какво означава това?

Скорошното увеличение на цените на Биткойн (BTC) показва подобни сигнали на предишните две увеличения, което предполага, че Биткойн има потенциал да се повиши за още 32 дни. Откакто достигна най-ниското си ниво за годината от $15 400 през ноември 2022 г., цената на BTC претърпя три значителни повишения в рамките на няколко дни. Първото увеличение отведе цената до критично хоризонтално ниво на съпротива от $21 300 на 14 февруари 2023 г. Второто увеличение доведе цената до друго важно хоризонтално ниво на съпротива от $25 200 на 14 март.

Общата характеристика на тези две увеличения е, че вместо да бъде отхвърлена и да претърпи рязък спад, цената на BTC се консолидира точно под нивото на съпротива (синя елипса) за няколко дни и след това продължи да се покачва още 32 дни след пробива. Наскоро цената на BTC се е повишила с над 20% в рамките на няколко дни. Подобен модел се появи, когато Биткойнът се доближава до значителна зона на съпротива при $31 000 (жълта елипса). Ако историята се повтори, има вероятност цената на BTC да надмине тази зона и да продължи да расте още 32 дни. Ако приемем, че цените надхвърлят тази зона утре, потенциалният възходящ тренд може да продължи до 25 юли 2023 г.

Седмична времева рамка Bitcoin Bull Structure

Анализатор: Бичът на Биткойн и Ethereum ще увеличи предварителната продажба на InQubeta до над $5 милиона

Седмичната графика разкрива възходяща тенденция в цената на BTC от достигането на най-ниското ниво за годината от $15 400. Например цената на Биткойн надмина критичното ниво на съпротива от $25 200, което е най-високото ниво и формира най-ниската точка на предишния низходящ тренд. Той потвърди това като подкрепа през седмицата от 12 до 19 юни. Той също така сигнализира края на предишния низходящ тренд и показва навлизането в бичи цикъл за BTC.

Чрез използване на нивата на корекция на Фибоначи за идентифициране на местния връх на флуктуацията, може да се наблюдава, че цената на BTC може да се повиши до нивото 1,618Fib при $35 000 и потенциално до нивото 2,618Fib при $41 000 от скорошното движение на низходящ тренд при $30 000. Технически сигнали и исторически данни показват, че цената на BTC вероятно ще продължи възходящата си тенденция в бъдеще. Първоначалните основни предстоящи цели са $35 000 и $41 000. Струва си да се отбележи, че към момента на писане BTC се търгува на $30 655.

Тази статия не е инвестиционен съвет. Всеки, който обмисля да инвестира, трябва да направи собствено проучване и да поеме собствения си риск.

Публикацията на Светлана Петкова: "Бичът на Биткойн се очаква след 32 дни!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!