Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биковете на XRP защитават ниво от $0,517, но ще продължи ли възходящият тренд?

Имаше кратък пробив над по-високото дъно от $0,501 на 5 юни, което показваше мечи намерение. Търсенето на XRP обаче напоследък е стабилно.

  • Пазарният модел показва признаци на мечи, но възходящата тенденция все още не е нарушена.

  • Въпреки приглушените настроения в пространството на криптовалутите, натискът за купуване зад XRP остана стабилен през юни.

Във време, когато Биткойн и по-голямата част от пазара на алткойни вървят надолу, XRP все още е във възходяща тенденция, започнала в средата на май. Ценовото действие на дневната времева рамка също засилва това възходящо настроение на по-ниските времеви рамки.

Настроенията на инвеститорите се покачват, както и отвореният интерес към актива. Докато спорът между SEC и Ripple Labs [XRP] все още не е решен, общността на XRP остава оптимистична, че ще постигне своето.

Нивото на корекция от 50% е защитено, въпреки че се превръща в мечи

Пазарната структура на XRP е възходяща в дневната времева рамка от март, след рали през януари, което доведе до по-високи дъна на дългосрочната ценова диаграма. В краткосрочните графики тази възходяща тенденция беше предизвикана в началото на юни.

【Надигаща се общност】XRP бикове защитават нивото от $0,517, но ще продължи ли възходящият тренд?

Имаше кратък пробив над по-високото дъно от $0,501, отбелязано в оранжево на 5 юни. Това показва мечи намерения. Освен това мечките XRP успяха да формират по-нисък връх при $0,5384. Тенденцията обаче остава възходяща въпреки мечите пристрастия на пазара H4. За да промени тенденцията, XRP трябва да пробие под $0,4867.

Набор от нива на корекция на Фибоначи са начертани въз основа на движението от понеделник. Те показват, че корекцията от 50% при $0,5169 е защитена, но обърнете внимание на фитилите под това ниво, отново подчертавайки мечи намерения.

RSI обаче остава над неутралните 50, показвайки възходящ импулс. OBV също беше във възходящ тренд през последните две седмици, което показва силен натиск за купуване зад XRP. Движение над $0,538 може да доведе до нов крак нагоре за XRP.

Средната възраст на монетата понася удари, но неактивната циркулация по-скоро ли е проблем?

От края на март до края на май 90-дневната средна възраст на монетата нараства. Той падна рязко на 1 юни, когато 90-дневният пасивен цикъл също достигна нов шестмесечен връх. Скокът подчертава потенциално значителен натиск за продажба на пазара.

Продажбите обаче не са високи и показателят за средна възраст на монетата отново започва да се покачва. Съотношението MVRV на XRP също е положително, което предполага, че краткосрочните купувачи задържат нереализирани печалби. Повишаването на MVRV може да сигнализира за вълна от теглене на печалба.

Публикацията: "Биковете на XRP защитават ниво от $0,517, но ще продължи ли възходящият тренд?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!