Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance Coin (BNB) скочи със 7,50% до $386: Технически анализ

Binance Coin (BNB)...
Binance Coin (BNB) скочи със 7,50% до $386: Технически анализ

Binance Coin (BNB) се противопоставя на пазарната корекция със 7,50% скок до $386

На фона на значителна пазарна турбуленция в глобалната арена на криптовалутите, родният токен на Binance, Binance Coin (BNB), се очерта като фар на сила, показвайки забележителен скок от 7,50% през последните 24 часа. Този скок в стойността е придружен от забележително увеличение от 90% на обемите на търговия, надминавайки границата от 2,62 милиарда долара. По време на този доклад Binance Coin (BNB) има цена от $380,13, като може да се похвали със страхотна пазарна капитализация от $56,85 милиарда.

Този скок в стойността на BNB идва на фона на бурен период, белязан от изкачването на Биткойн до почти $53 000, последван бързо от низходяща спирала, която стана свидетел на падането на BTC под $51 500. Въпреки тези колебания, Binance Coin скочи до $386, ниво, наблюдавано за последно на 1 май 2022 г., което демонстрира устойчивост и показва потенциал за нови висоти.

Рекордна верига БНБ

Скорошният бичи импулс около Binance Coin е допълнително подчертан от забележителните постижения на BNB Chain. В скорошна публикация в блога BNB Chain представи своето важно постижение от надхвърляне на 1,2 милиона активни потребители дневно през 2023 г. Това впечатляващо постижение служи като доказателство за здравината и устойчивостта на блокчейн мрежата, въпреки продължаващите съдебни спорове между Binance и САЩ Комисия по ценни книжа и борси (SEC). Трябва да се отбележи, че общият брой на активните потребители във веригата BNB стана свидетел на астрономически скок от 7600% през последните четири години, катапултирайки се от 15 000 до впечатляващите 1 200 000, подчертавайки нейната нарастваща популярност и широко разпространение.

Очакване на бъдещи скокове

Ценова прогноза на Binance Coin (BNB): траектория на растеж и технически анализ

Неотдавнашната волатилност около Binance Coin не попречи на анализатори и ентусиасти да прогнозират потенциален скок в стойността на токена. Въпреки несигурността, произтичаща от борсата Binance, която доведе до рязък спад в цените на BNB от $348 до $206, общността на криптовалутите стана свидетел на устойчив отскок, който осуети по-нататъшните низходящи тенденции.

Възходящата перспектива е очевидна от дневната ценова графика, намеквайки за потенциално изкачване към 2X ценова цел по време на пика на предстоящия бичи курс. Нещо повече, настоящият модел на цените отразява техническа траектория, напомняща за възхода през 2021 г., подхранвайки оптимизма сред инвеститорите. Ако историята се повтори, цената на BNB може да скочи до диапазона от $600.

Технически анализ и ценови цели

Гледайки напред, Binance Coin е готов да срещне незабавна съпротива при $430, което потенциално ще тласне цената към $490. Пробив над прага от $490 може да предизвика допълнителни ралита, проправяйки пътя за BNB да достигне $520 и в крайна сметка $600, надминавайки предишния си рекорд за всички времена от $690.

Въпреки това, в случай на отклонение от тази възходяща траектория, Binance Coin може да намери подкрепа при $347, като по-нататъшните спадове вероятно ще тестват марката $303. Въпреки потенциалните колебания, преобладаващото настроение остава оптимистично, подхранвано от устойчивостта на БНБ и основната сила на пазара на криптовалута.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Binance Coin (BNB) скочи със 7,50% до $386: Технически анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Директора на Ripp...
Директора на Ripple Дейвид Шварц разказва за ранната инвестиция в Ethereum

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц говори за ранната инвестиция в Ethereum: Разкрити са прозрения и противоречия Вникване в...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!